• پنجشنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404061307627
  • خبرنگار : 71443

۸۰ درصد فرانسوی‌ها به ماکرون اعتماد ندارند

۸۰ درصد فرانسوی‌ها به ماکرون اعتماد ندارند

ننایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که محبوبیت «امانوئل ماکرون» به پایین‌ترین حد خود از زمان اولین دوره انتخاب او به عنوان رئیس‌جمهور فرانسه در سال ۲۰۱۷ رسیده است.

به گزارش ایسنا، طبق یک نظرسنجی جدید که توسط نشریه فرانسوی فیگارو انجام شده است، میزان محبوبیت «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه از زمان روی کار آمدنش در سال ۲۰۱۷ به پایین‌ترین حد خود رسیده است و ۸۰ درصد از مردم می‌گویند که به او اعتماد ندارند.

نتایج این نظرسنجی که روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد که تنها ۱۵ درصد از پاسخ‌دهندگان از ماکرون حمایت کردند. همچنین حدود هشت نفر از هر ۱۰ نفر نسبت به رهبری او نظر منفی اعلام کردند، در حالی که بقیه پاسخ روشنی ندادند که باعث می‌شود او در مقایسه با اعتراضات جلیقه زردها، یک جنبش گسترده ضد دولتی که در سال ۲۰۱۸ به دلیل مالیات سوخت و نابرابری اقتصادی فوران کرد، رتبه ضعیف‌تری داشته باشد.

بنا بر گزارش شبکه راشا تودی، «فرانسوا بایرو» نخست وزیر فرانسه نیز در این نظرسنجی وضعیت بهتری نداشت و اعتماد به او هم به پایین‌ترین حد خود رسیده است. تنها ۱۴ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که به او اعتماد دارند، در حالی که ۸۲ درصد خلاف این را ابراز کردند. این، ضعیف‌ترین امتیاز او از زمان روی کار آمدنش به عنوان نخست وزیر به شمار می‌آید.

بایرو که پس از فروپاشی دولت «میشل بارنیه» در سال گذشته منصوب شد، اکنون در حالی که فرانسه با کسری بودجه فزاینده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند که در سال ۲۰۲۴ به ۵.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی - تقریباً دو برابر سقف ۳ درصدی اتحادیه اروپا - می‌رسد، در حال پیشبرد یک طرح ریاضتی بحث‌برانگیز است.

پیشنهادهای او شامل حذف دو تعطیلی عمومی برای افزایش بهره‌وری، کاهش مشاغل بخش دولتی و مسدود کردن پرداخت‌های رفاهی و حقوق بازنشستگی است که معمولاً به تورم وابسته هستند.

با این حال، هزینه‌های دفاعی افزایش خواهد یافت. قرار است بودجه نظامی فرانسه در سال ۲۰۲۷ به ۶۴ میلیارد یورو (۶۹ میلیارد دلار) افزایش یابد که دو برابر میزان آن در سال ۲۰۱۷ است و در دو سال آینده ۶.۵ میلیارد یورو دیگر نیز به آن اضافه خواهد شد. این طرح واکنش‌های منفی زیادی را برانگیخته است و احزاب چپ‌گرا دولت را به اولویت دادن به هزینه‌های نظامی بر رفاه اجتماعی متهم می‌کنند.

تنها سیاستمدار فرانسوی که شاهد افزایش اعتماد بود، «ژردن باردلا» رهبر اپوزیسیون راست‌گرا است که اکنون در صدر رتبه‌بندی‌ها قرار دارد. این نظرسنجی نشان داد که او نه تنها از محافظه‌کاران، بلکه از هواداران چپ‌گرا و میانه‌رو نیز حمایت کسب کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha