• جمعه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404061408172
  • خبرنگار : 71475

رجزخوانی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیش از بمباران برج‌ها در شهر غزه

رجزخوانی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیش از بمباران برج‌ها در شهر غزه

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از تشدید تدریجی عملیات این رژیم در شهر غزه خبر داد و گفت این عملیات تا پذیرفتن شروط آنها توسط جنبش حماس ادامه خواهد یافت. 

به گزارش ایسنا «یسرائیل کاتس‌» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی یاوه گویانه گفت: ما زدودن قفل درهای جهنم در غزه را آغاز کرده‌ایم و اکنون درهای جهنم در غزه گشوده می‌شود. 

وی از صدور اولین اطلاعیه برای تخلیه ساختمان‌های چند طبقه در شهر غزه پیش از حمله به آنها خبر داد و افزود: هنگامی که درها باز شود هرگز بسته نخواهد شد. عملیات ما به تدریج افزایش خواهد یافت تا حماس شروط ما برای پایان دادن به جنگ و در راس آنها آزادی همه گروگان‌ها، خلع سلاح یا نابودی آن را بپذیرد.

همچنین شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد نیروی هوایی این رژیم عملیات تدریجی بمباران ساختمان‌های مرتفع در شهر غزه را آغاز می‌کند.

ارتش اشغالگر نیز درباره تخلیه یک ساختمان مسکونی ۱۴ طبقه در غرب شهر غزه که صدها آواره را در خود جای داده است، به منظور آماده شدن برای بمباران آن هشدار داد.

همزمان، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد آنچه وزیر جنگ درباره آغاز حمله به ساختمان‌های بلند در شهر غزه اعلام کرده ارتش صدها بار پیش از آن انجام داده و چیز جدیدی در سخنان او وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha