• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404061508838
  • خبرنگار : 71610

بی‌اعتمادی صهیونیست‌ها به کابینه و هراس از سفر خارجی

بی‌اعتمادی صهیونیست‌ها به کابینه و هراس از سفر خارجی

نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد که با شدت گرفتن خشم جهانی از اقدامات رژیم صهیونیستی و ادامه جنگ غزه، اکثریت صهیونیست‌ها سفر به خارج را پرخطر می‌دانند و هم‌زمان اعتماد عمومی به کابینه به‌طور چشمگیری سقوط کرده است.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت «زمن إسرائیل» گزارش داد که بر اساس نتایج یک نظرسنجی ۵۶ درصد از ساکنان سرزمین‌های اشغالی اعلام کرده‌اند که در شرایط کنونی از سفر به خارج بیم دارند. در همین حال، ۶۷ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که سیاست‌های کابینه نمایانگر اراده آن‌ها نیست.

بخش دیگری از یافته‌ها نشان می‌دهد که ۶۲ درصد از پاسخ‌دهندگان خواستار توافقی جامع برای برقراری آتش‌بس با جنبش مقاومت اسلامی حماس و آزادی تمامی زندانیان صهیونیست هستند، در حالی که ۲۸ درصد از تشدید عملیات نظامی و اشغال کامل غزه حمایت کرده‌اند.

تنها ۴ درصد از شرکت‌کنندگان نیز با توافقی جزئی برای آزادی بخشی از زندانیان موافق بوده‌اند.

این رسانه عبری‌ گزارش داد که گردشگران صهیونیست در هفته‌های اخیر با چندین حادثه ضد صهیونیست در اروپا روبه‌رو شده‌اند. از جمله یک توریست صهیونیست در آتن مدعی شد که از سوی یک فرد حامی فلسطین هدف حمله فیزیکی قرار گرفت. همچنین گروهی از جوانان صهیونیست در جزیره رودس یونان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و یک کشتی تفریحی اسرائیلی نیز از پهلو گرفتن در جزیره «سیروس» منع و مسیرش به قبرس تغییر داده شد.

در حوزه سیاست داخلی، ۶۷ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی تأکید کردند که کابینه کنونی نماینده خواست مردم نیست، در حالی که تنها ۲۹ درصد این موضوع را تأیید کردند. حتی در میان حامیان ائتلاف نتانیاهو نیز ۴۴ درصد معتقد بودند که سیاست‌های کابینه بازتاب‌دهنده اراده آنها نیست.

درباره شهرک‌سازی نیز ۴۹ درصد از پرسش‌شوندگان با ایجاد شهرک‌های جدید در غزه مخالفت کردند، در حالی که ۳۶ درصد موافق بودند و ۱۵ درصد پاسخی ندادند.

ارزیابی عملکرد مقامات کابینه نیز نشان‌دهنده کاهش شدید اعتماد عمومی است. ۵۵ درصد از شرکت‌کنندگان عملکرد نتانیاهو به‌عنوان نخست‌وزیر را «ضعیف» توصیف کردند. یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم اشغالگر نیز از نگاه ۵۳ درصد دارای کارنامه ضعیف است و ۵۷ درصد عملکرد گدعون ساعر، وزیر خارجه را ناکارآمد دانسته‌اند. بدترین ارزیابی مربوط به بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی بود که ۶۷ درصد عملکرد وی را «ضعیف» ارزیابی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha