• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404061709939
  • خبرنگار : 71496

اردن: موضع ما در برابر کوچاندن فلسطینی‌ها خط آتش است

اردن: موضع ما در برابر کوچاندن فلسطینی‌ها خط آتش است

سخنگوی دولت اردن فراخوان‌های روبه‌فزونی رژیم صهیونیستی برای کوچاندن فلسطینی‌ها از کرانه باختری اشغالی را به چالش کشید و تاکید کرد که موضع امان در برابر این فراخوان‌ها به منزله خط آتش است.

به گزارش ایسنا، «محمد المومنی» وزیر اطلاع‌رسانی و سخنگوی دولت اردن در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» نوشت موضع اردن علیه کوچاندن فلسطینی‌ها، خط آتش است، در قوانین بین‌المللی انتقال اجباری ساکنان از اراضی اشغالی ممنوع بوده و کوچاندن اجباری، جنایتی جنگی و ضد بشری محسوب می‌شود.

سخنگوی دولت اردن در ادامه تاکید کرد نه ملت فلسطین و نه هیچ کشوری در منطقه و در راس آنها اردن کوچاندن اجباری را نمی‌پذیرد، حق بازگشت حقی ثابت، یک اصل و حقی انسانی و حقوقی است، کوچاندن تجاوز آشکار به حقوق ملت فلسطین و سرزمین و کشور آنها بوده و به منزله تعرض به حاکمیت کشورها و اعلام جنگ است.

او همچنین نوشت ایده‌های کوچاندن نشان‌دهنده ذهنیت نژادپرستانه منسوخی است که از ساختار انسانی خارج شده است، هر کسی غیر از فلسطینی‌ها که فکر می‌کند می‌تواند حاکمیت خود را بر قدس تحمیل کند، یک خط از تاریخ صدها ساله را نخوانده است.

به نوشته روزنامه «عربی۲۱»، المومنی در ادامه نوشت کشور فلسطین یک حقیقت است و تاریخ به ما آموخته که ملت‌ها سرزمین خود را فراموش نمی‌کنند و فلسطینی‌ها کشور خود را به دست خواهند آورد.

این مقام دولت اردن همچنین نوشت رژیم اشغالگر سیاست گرسنگی دادن را در راستای اهداف کوچاندن به کار می‌گیرد و این سیاست کینه‌توزانه، شکست اخلاقی و سیاسی بلوک راست افراطی اسرائیل را نمایان می‌کند.

او تاکید کرد: کشور فلسطین تشکیل خواهد شد و ملت فلسطین با وجود ناخرسندی راست افراطی اسرائیل، به حق مسلم خود برای تعیین سرنوشت دست خواهند یافت، کشورهایی هم که اعلام کردند قصد دارند کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند، در کنار عدالت و در جهت درست تاریخ ایستاده‌اند.

المومنی تصریح کرد: اظهارات مسؤولان احزاب راست افراطی اسرائیل، نفرت را تشدید کرده و فضایی برای خشونت و افراطگرایی ایجاد می‌کند.

سخنگوی دولت اردن در پایان نیز نوشت، اردن به جهان یادآوری می‌کند که فلسطینی‌ها یک ملت با حقوق خود هستند نه فقط اعدادی روی نقشه‌های رژیم اشغالگر و تلاش‌ها برای پاکسازی نژادی آنها به شکست ختم خواهد شد و لکه ننگ آن برای عاملان آن باقی خواهد ماند، اردن در مخالفت با کوچاندن فلسطینی‌ها، در یک جبهه عری یکپارچه ایستاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha