• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404061710037
  • خبرنگار : 71460

اسپالتی هدایت قناری‌های زرد را نپذیرفت

اسپالتی هدایت قناری‌های زرد را نپذیرفت

رئیس باشگاه فنرباغچه گفت لوچانو اسپالتی اولین گزینه‌اش برای جانشینی ژوزه مورینیو بود. او از ادامه‌یافتن جست‌وجوها برای یافتن سرمربی جدید خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی کوچ، رئیس باشگاه فنرباغچه، اعتراف کرد لوچانو اسپالتی اولین انتخاب این باشگاه برای سرمربیگری بوده است. قناری‌های زرد پس از اخراج ژوزه مورینیو همچنان به دنبال مربی جدید هستند و حتی بحث حضور زیدان نیز در این تیم مطرح شده است.

رئیس باشگاه فنرباغچه گفت: لوچانو اسپالتی اولین انتخاب ما بود اما او تصمیم گرفت که فعلا هدایت تیمی را بر عهده نگیرد و پیشنهاد ما را رد کرد. معتقدیم که انتصاب یک مربی خارجی باتجربه برای پیشرفت تیم مناسب خواهد بود. ما بازیکنان خارجی زیادی را در تیم‌مان داریم. با چندین گزینه در تماس‌ایم و به‌زودی نام مربی جدید را اعلام خواهیم کرد.

پیش از این روزنامه صباح ترکیه مدعی شد که این باشگاه پس از جذب چندین بازیکن باکیفیت در پنجره تابستانی با زین‌الدین زیدان وارد مذاکره شده و با زیزو به توافق‌های اولیه هم رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha