• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404061811092
  • خبرنگار : 71496

روایت المیادین از دستورکار گفت‌وگوی عراقچی و گروسی در قاهره

روایت المیادین از دستورکار گفت‌وگوی عراقچی و گروسی در قاهره

منابع آگاه، هدف از دیدار وزیر خارجه ایران و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نهایی کردن سازوکار اجرای ضمانت‌ها برای ازسرگیری همکاری‌ها میان ۲ طرف اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، برخی منابع امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری المیادین اظهار کردند: هدف از دیداری که امروز "سید عباس عراقچی" وزیر خارجه ایران و "رافائل گروسی"، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به واسطه مصر با یکدیگر برگزار می‌کنند، نهایی‌کردن سازوکار اجرای ضمانت‌ها برای ازسرگیری همکاری‌ها میان ۲ طرف است.

به گفته این منابع، بر اساس توافق، ایران گزارشی از ذخایر اورانیوم خود را ارائه می‌کند و بعد از آن مذاکرات جدیدی با هدف راستی‌آزمایی سازوکار بازرسی آغاز می‌شود.

منابع یاد شده گفتند: چارچوب فعلی توافق شامل تعداد بازرسان آژانس و سطح اختیارات آن‌هاست و ایران خواستار محکومیت حملات به این کشور است.

آن‌ها افزودند: ایران بر این باور است که تصویب پیشنویس قطعنامه روسیه برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ می‌تواند افق‌های روشن‌تری را به روی مذاکرات بگشاید.

این منابع در ادامه گفتند: از جمله خواسته‌های غرب، تعیین ذخایر اورانیوم و ازسرگیری همکاری‌های کامل با آژانس و مذاکره مستقیم با واشنگتن است.

آن‌ها اعلام کردند: ایران می‌گوید امکان دسترسی به ذخایر اورانیوم خود را ندارد و مذاکرات تنها در صورتی انجام خواهد شد که تضمین‌هایی درباره عدم تجاوز دریافت کند.

«سید عباس عراقچی» صبح روز سه‌شنبه ( ۱۸ شهریورماه) به منظور دیدار و رایزنی با مقامات مصر وارد قاهره شد.

قرار است عراقچی در مصر با «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار و رایزنی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha