• چهارشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۱:۲۲
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1404061911312
  • خبرنگار : 71984

گروسی: احیای بازرسی‌های آژانس در ایران گامی در مسیر درست است

گروسی: احیای بازرسی‌های آژانس در ایران گامی در مسیر درست است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ازسرگیری بازرسی‌های این نهاد در ایران را گامی در مسیر درست خواند.

به گزارش ایسنا، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شامگاه سه‌شنبه و در کنفرانس خبری مشترک با «سید عباس عراقچی»و «بدر عبدالعاطی» وزیران خارجه ایران و مصر تأکید کرد که سند فنی مورد توافق، چارچوبی برای ازسرگیری بازرسی‌های ضروری آژانس در ایران را مشخص می‌کند.

گروسی گفت: «وظیفه یک سازمان بین‌المللی گوش دادن است. ما درک می‌کنیم که پس از رویدادهای ماه ژوئن، شرایط پیش روی ایران دشوار و پیچیده شده است.»

او این توافق را «گامی در مسیر درست» توصیف کرد و افزود: «این دری است که گشوده‌ایم. هنوز کارهای زیادی باید انجام شود و دستاوردهای مشترک بسیاری لازم است.»

«لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه وال‌استریت‌ژورنال با اشاره به این اظهارات گروسی نوشته که او در این کنفرانس خبری جزئیاتی از توافق با ایران را ارائه نکرده است. 

عراقچی نیز در این کنفرانس خبری گفت: این توافق یک سازوکار عملی برای همکاری برقرار می‌کند که هم شرایط استثنائی امنیتی ایران و هم الزامات فنی آژانس را بازتاب می‌دهد.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: در صورت هرگونه اقدام خصمانه علیه ایران از جمله بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت سازمان ملل متحد، ایران این گام‌های عملی را پایان یافته تلقی خواهد کرد».

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha