• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404061811141
  • خبرنگار : 50649

کارگروه ملی حفاظت از گورخر آسیایی تشکیل شد

کارگروه ملی حفاظت از گورخر آسیایی تشکیل شد

ایسنا/فارس در نخستین نشست منطقه‌ای برای تدوین برنامه حفاظت از گورخر آسیایی در شهر قطرویه، تشکیل کارگروه ملی حفاظت از گورخر با مشارکت استان‌های مختلف نظیر فارس، یزد، کرمان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان تصویب شد.

نخستین نشست منطقه‌ای برای تدوین برنامه حفاظت از گورخر آسیایی با حضور مدیران و کارشناسان حفاظت محیط زیست استان‌های فارس، یزد و کرمان امروز (سه‌شنبه ۱۸ شهریور) در شهر قطرویه استان فارس برگزار شد.

این نشست با هدف هم‌افزایی برای حفاظت از این گونه در حال انقراض در منطقه حفاظت شده بهرام گور و پارک ملی قطرویه تشکیل شد و کارشناسان در آن به بررسی چالش‌ها و راهکارهای موجود پرداختند و بر ضرورت تدوین برنامه ملی حفاظت از آن گونه تأکید کردند.

در این نشست، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش کشور، مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس، معاونان محیط طبیعی و کارشناسان دفاتر حفاظت و مدیریت حیات وحش و زیستگاه‌ها، مسئولان امور مناطق، روسای ادارات حفاظت و مدیریت حیات وحش استان‌های فارس، یزد و کرمان و یگان حفاظت اداره کل فارس و پارک ملی قطرویه حضور داشتند.

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش کشور در این نشست به اهمیت استفاده از تحقیقات علمی در تصمیم‌گیری‌های مدیریتی اشاره کرد.

غلامرضا ابدالی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان مطالعات ارزشمندی در زمینه کریدورهای ارتباطی گورخر آسیایی انجام داده است، اعلام کرد که نتایج این پژوهش‌ها به‌زودی به استان‌های مرتبط ارائه خواهد شد.

وی تأکید کرد: این اطلاعات علمی پایه و اساس برنامه‌ریزی برای ایجاد مسیرهای امن و متصل‌کننده زیستگاه‌ها خواهد بود و به هم‌افزایی بیشتر استان‌ها در حفاظت از این گونه کمک شایانی خواهد کرد.

لیلا تاج گردون، مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس نیز در این نشست به ضرورت مشارکت استان های همسایه در حفاظت از زیستگاه‌های با توجه به مسیر مهاجرت فصلی این گونه اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، از مصوبات این جلسه، تشکیل کارگروه ملی حفاظت از گورخر برای تدوین یک برنامه عملیاتی ملی بود که استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی و سمنان نیز به آن اضافه شدند. همچنین در سطح منطقه‌ای تلاش شد تا با هم‌افزایی امکانات هر سه استان، به نحو مطلوبی از این‌گونه در وضعیت بحرانی و در معرض انقراض حمایت شود و محدوده پراکنش آن گسترش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha