سرهنگ عباس حقیقی نیا امروز پنجشنبه ۲۰شهریور در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی تماس با مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر ایجاد مزاحمت، آلودگی صوتی و انجام حرکات مخاطره آمیز توسط فردی با یک دستگاه خودرو پژو در سطح شهر، ماموران جهت بررسی موضوع سریعا در محل حاضر شدند.
وی افزود: با توجه به تعدد شکات در خصوص ایجاد مزاحمت این فرد با یکدستگاه خودروی شوتی فاقد پلاک، سریعا دستور ویژه ای جهت توقیف خودرو صادر که پس از مدت زمان کوتاهی این خودرو در یکی از خیابانهای شهر توسط ماموران رویت شد.
این مقام انتظامی گفت: با بهکارگیری شگردهای خاص پلیسی راننده خودرو قبل از این که بتواند از محل متواری شود، دستگیر و خودروی مورد نظر توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
سرهنگ حقیقینیا در پایان با بیان اینکه متهم ۱۷ ساله با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، تصریح کرد: برقراری و حفظ امنیت در سطح جامعه از وظایف اصلی پلیس بوده و این امر یک نعمت و فضیلیت بزرگ برای پرسنل فراجا است که در انتظامی شهرستان تالش بهطور جد پیگیری و با برهم زنندگان این مهم برخوردی قاطع صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات