به گزارش ایسنا، روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از یک منبع عالی رتبه قطری نوشت حمله رژیم صهیونیستی به رهبران جنبش حماس در دوحه نزدیک بود به کشته شدن یک مسؤول ارشد قطری منجر شود.
این منبع افزود این مسؤول قطری قرار بود یک الی دو ساعت قبل از حمله رژیم صهیونیستی در ساختمانی که مورد هدف قرار گرفت حضور یابد اما عدم حضور وی مانع وخامت بحران شد. این مسؤول یک شخصیت برجسته و نزدیک به «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر بود.
پیش از این جنبش حماس اعلام کرد که «خلیل الحیه» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله رژیم صهیونیستی به دوحه هیچ آسیبی ندید.
برخی منابع امنیتی اسرائیلی انتقادات شدیدی از تصمیم اجرای این حمله کرده و اعلام کردند که این عملیات حتی در صورت موفقیت آن خطرات اطلاعاتی و دیپلماتیک بزرگی به همراه داشت.
انتهای پیام
نظرات