ایمان درخشی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ثبت کرمانشاه به عنوان جهانشهر خلاق خوراک، اظهار کرد: طی این سالها تلاش زیادی برای حفظ و معرفی این برند شده است.
وی افزود: یکی از اقدامات طی چند سال اخیر تلاش برای معرفی خوراکهای اصیل کرمانشاهی و قرار دادن آنها در منوی رستوران ها بوده است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: طی بررسیهای انجام شده تاکنون حدود ۳۰۰ غذای اصیل و بومی در کرمانشاه شناسایی شده، این درحالیست که طی سالهای گذشته تنها دو غذا یعنی خورشت خلال و دنده کباب که در سطح کشور نیز معروف شدهاند در منوی رستوران های کرمانشاه قرار گرفته بود.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با اقدامات انجام شده در حال حاضر تعداد دیگری از غذاهای اصیل کرمانشاهی مانند سیب پلو و قاورمه در لیست منوی تعدادی از رستورانهای شهر قرار گرفتهاند.
درخشی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ رستوران در کرمانشاه غذاهای بومی را طبخ و در منوی خود قرار دادهاند، گفت: برای اینکه رستورانهای بیشتری تشویق به این کار شوند و زمینه معرفی هرچه بیشتر غذاهای اصیل استان را به گردشگران و مردم فراهم کنیم، طرح اهداء نشان اصالت به رستوراهای شهر کرمانشاه را در دستورکار قرار دادهایم.
وی از تشکیل کمیتهای برای اجرایی شدن این طرح خبرداد و افزود: در این کمیته نمایندگان دستگاههای ذیربط همچون اداره کل استاندارد، میراث فرهنگی، مرکز بهداشت، اتحادیه صنف چلوکبابیها و اغذیه فروشان، دو آشپز معتمد سازمان و انجمن راهنمایان گردشگری حضور دارند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه اضافه کرد: ظرف یکی دو ماه آینده کار بازرسی و بازدید از رستورانهای سطح شهر را انجام خواهیم داد و در نهایت به رستورانهای برگزیده نشان اصالت اعطاء میکنیم.
وی یادآورشد: در تلاشیم تا از طریق شورای شهر کرمانشاه مشوقهایی را نیز برای رستورانهایی که نشان اصالت دریافت میکنند، بگیریم.
انتهای پیام
نظرات