• شنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۳:۰۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404062213091
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان‌غربی:

تکمیل زنجیره‌های تولید نقش محوری در رشد اقتصادی دارد

تکمیل زنجیره‌های تولید نقش محوری در رشد اقتصادی دارد

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: تکمیل زنجیره تولید خودروهای سنگین و تریلی‌سازی، به‌عنوان یکی از مزیت‌های راهبردی استان، می‌تواند نقش محوری در توسعه صنعتی و رشد اقتصادی منطقه ایفا کند.

رضا رحمانی در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث واحد تولید انواع تریلی در ارومیه، با اشاره به جایگاه ویژه استان در صنایع ماشین‌آلات سنگین، افزود: زنجیره‌های صنعتی باید به‌صورت شفاف تعریف شوند تا مشخص شود چه ظرفیت‌هایی در استان وجود دارد و چه بخش‌هایی هنوز ایجاد نشده است.

وی همچنین با بیان اینکه امروز حوزه ماشین‌آلات سنگین و تریلی‌سازی در آذربایجان‌غربی دارای موقعیت برجسته‌ای بوده و این زنجیره باید به‌طور کامل تکمیل شود، خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم یکی از مزیت‌های اصلی و زنجیره‌های ارزش استان می‌تواند حوزه خودرو باشد و هم‌اکنون در بخش خودروهای سنگین و تریلی جایگاه خوبی داریم و هر واحد تولیدی یا سرمایه‌گذاری جدید در این زمینه جزو اولویت‌های ماست تا موجب تکمیل این زنجیره شود.

استاندار بر ضرورت توسعه صنایع موجود و جذب سرمایه‌گذاری جدید نیز تأکید کرده و افزود: واحدهای فعال باید توسعه یابند و برای بخش‌هایی که هنوز شکل نگرفته‌اند، سرمایه‌گذاری تازه صورت گیرد.

رحمانی همچنین با بیان اینکه زمینه و بستر تکمیل زنجیره‌های صنعتی در استان فراهم است، اضافه کرد: ما موظفیم این زنجیره‌ها را کامل کنیم و تمامی فعالیت‌های مرتبط را در قالب خوشه‌های صنعتی شناسایی کرده و حلقه‌های مفقوده را برطرف سازیم.

وی در ادامه توسعه صنایع خودرو و تریلی‌سازی را دارای آثار مثبت گسترده بر شاخص‌های کلان اقتصادی دانسته و افزود: با تکمیل زنجیره‌های ارزش، محور اصلی رشد اقتصادی آذربایجان‌غربی شکل می‌گیرد.

استاندار آذربایجان‌غربی همچنین تصریح کرد: تبدیل پتانسیل‌های موجود به فرصت‌های واقعی، منجر به ایجاد اشتغال پایدار و افزایش درآمد برای مردم خواهد شد و بسیاری از مشکلات معیشتی و اقتصادی را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری آذربایجان غربی شنبه ۲۲ شهریور، رحمانی با قدردانی از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و فعالان اقتصادی استان، افزود: امروز شاهد حضور سرمایه‌گذاران خارجی و توسعه واحدهای تولیدی موجود هستیم و این امر نشان می‌دهد که بستر سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی فراهم بوده و از این ظرفیت برای تحقق جهش اقتصادی بهره‌برداری خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha