احمد قدیمی گرجایی یکشنبه ۲۳ شهریور در جمع خبرنگاران در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی اظهار کرد: توسعه و ایجاد واحدهای جدید متناسب با رویکردها و نیازهای که در استان وجود دارد حجم تقاضای سرمایهگذاری در بخش صنایع تبدیلی و صنایع کشاورزی را به شدت افزایش داده است.
وی افزود: میزان هدر رفت ضایعات بخش کشاورزی حدود ۲۰ درصد بوده که در بخشی از محصولات تا حدود۳۰ درصد ضایعات نیز گزارش شده است.
قدیمی گرجایی تصریح کرد: محصولاتی مثل میوه و سبزی، شیر و محصولات لبنی نیز ضایعات بالایی داشته و برخی محصولات به دلیل کیفیت و خصوصیت ضایعات کمتری دارند.
وی بیان کرد: در برخی محصولات باغی ۱۸ درصد ضایعات و در محصولات زراعی حدود ۱۲ درصد و در محصولات دامی حدود ۸.۵ درصد ضایعات وجود دارد که این رقم ها در ارزیابی وزارت جهاد کشاورزی اعلام و به طور میانگین حدود ۲۰ درصد ضایعات در بخش کشاورزی ارزیابی شده است.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکلات کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی در راس امور قرار گرفته است، افزود:هدف از ایجاد صنایع تبدیلی در مرحله اول افزایش عمر ماندگاری محصولات کشاورزی و ارزش غذایی آن است.
قدیمی گرجایی تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم امنیت غذایی را فراهم کنیم باید به نوعی عمل شود که بیشترین میزان این تولیدات وارد سفره مردم شده و مصرفکنندهها بتوانند منتفع شوند.
انتهای پیام
نظرات