• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404062313564
  • خبرنگار : 50455

مدیرکل نوسازی مدارس استان:

مدرسه «اولیاء» سال آینده در قم به بهره‌برداری می‌رسد

مدرسه «اولیاء» سال آینده در قم به بهره‌برداری می‌رسد

ایسنا/قم مدیرکل نوسازی مدارس استان قم، گفت: مدرسه «اولیاء» در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و با زیربنای دو هزار و ۲۰۰ مترمربع، ۱۲ کلاس درس و سه کارگاه و آزمایشگاه خواهد داشت و ان‌شاءالله به همت مردم و مسئولان، سال آینده افتتاح می‌شود.

احمدرضا اجتهادی امروز ۲۳ شهریور در آیین معنوی خشت‌گذاری ۳۲ مدرسه به نام اولیا در سطح کشور که در محدوده سایت ۵۶۰ هکتاری نهضت ملی مسکن استان و به صورت وبیناری برگزار شد با اشاره به برگزاری پویش «خشت خشت کریمانه» در استان قم اظهار کرد: همه مسئولان استان قم پیگیر دغدغه رئیس جمهور برای تحقق نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم هستند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان قم همچنین با تقدیر از انجمن اولیاومربیان اداره کل آموزش‌وپرورش قم برای پیگیری احداث مدرسه اولیا ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر ۹۰ پروژه در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی برای استان قم تعریف شده که برخی از این پروژه‌ها در مرحله تأمین زمین و طراحی نقشه و البته اکثر آن‌ها در مرحله اجرا و احداث هستند؛ ضمن آن که ۳۷ مورد از این پروژه‌ها در ۱۲ سایت محدوده نهضت ملی مسکن استان جانمایی شده است.

اجتهادی سپس تصریح کرد: نهضت ملی مسکن استان قم یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های ساخت مسکن در کشور و همچنین یکی از ابرپروژه‌های استان است که نیاز به دو هزار و ۲۰۰ کلاس درس دارد.

وی اضافه کرد: تاکنون ساخت ۴۰۰ کلاس درس به‌عنوان اولویت نخست در ۱۲ سایت نهضت ملی مسکن استان قم آغاز شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان با اشاره به نقش مهم انجمن‌های اولیاومربیان در تبیین اولویت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در مسیر افزایش مشارکت مردم در این نهضت، عنوان کرد: قم می‌تواند در این زمینه، الگویی برای کشور باشد.

اجتهادی در ادامه به اهمیت موضوع مدرسه یاری و خودکفایی مدارس اشاره کرد و گفت: قم در زمینه ساخت فضاهای تجاری برای مدارس و همچنین نصب پنل‌های تولید برق از انرژی پاک خورشیدی در پشت‌بام مدارس، از استان‌های پیشرو است.

همچنین در این مراسم، معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم نیز در سخنانی، مدرسه‌سازی را یکی از برترین خیرات در اسلام دانست و گفت: پیوند مردم با دولت در این عرصه واقعاً پیش‌برنده بوده است.

حسین محمودی افزود: بر اساس روایت رسول‌الله(ص)، بهترین ارثی که والدین می‌توانند برای فرزندان بر جای گذارند، مال نیست؛ بلکه تربیت است؛ چرا که تربیت می‌ماند و مال از بین می‌رود.

وی با تأکید بر این که ساخت مدرسه اولیا، تربیت را برای نسل‌های بعدی به ارث می‌گذارد، تصریح کرد: ساخت این مدرسه در حقیقت حدیث نبوی را به منصه ظهور اجتماعی رسانده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی نوسازی مدارس استان قم در روز یکشنبه ۲۳ شهریور،  محمودی همچنین خواستار ترویج و تبلیغ این کار مبارک شد و افزود: اصلی‌ترین راهبرد نظام ما در اندیشه و سیره امامین انقلاب، مردمی‌سازی امور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha