دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۸
منبع: نمایندگی گیلان
«کشت مستقیم» برنج در ۷۰۰ هکتار از شالیزارهای گیلان

«کشت مستقیم» برنج در ۷۰۰ هکتار از شالیزارهای گیلان

گیلان (ایسنا) - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، کشت مستقیم برنج را موجب کاهش هزینه های تولید دانست و گفت: در سال زراعی جاری، کشت مستقیم در ۷۰۰ هکتار شالیزار انجام شده است.

صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، کشت مستقیم را یکی از روش های زراعت برنج دانست و اظهار کرد: با توجه به آب و هوای مناسب و خاک حاصلخیز استان گیلان این روش در سال های اخیر رونق گرفته است.

وی صرفه جویی در زمان کشت با حذف مراحل خزانه گیری و نشاء، صرفه جویی در مصرف آب و کاهش سختی کار در زراعت برنج را از جمله مزایای این روش دانست و افزود: این روش با حذف عملیات احداث خزانه و نشاءکاری، می‌تواند هزینه‌های تولید را کاهش دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال زراعی جاری حدود ۷۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری استان به صورت مستقیم بر بستر مرطوب کشت شده است، گفت: بالاترین سطح زیر کشت مستقیم برنج در استان مربوط به شهرستان رضوانشهر با سطح زیر کشت ۳۵۰  هکتار بوده است.

محمدی رودبار، تالش، صومعه سرا، انزلی و رشت را از دیگر شهرستان های دارای بالاترین سطح زیر کشت مستقیم برنج دانست و اضافه کرد: توسعه کشت مستقیم در شالیزارهای گیلان می تواند گامی نو برای مدیریت تولید برنج کشور و حرکت در مسیر تولید اقتصادی، پایدار و سازگار با محیط زیست باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها