• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404062313781
  • خبرنگار : 50229

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:

تأخیر در توزیع نهاده‌های دامی منجر به گرانی در بازار شده است

تأخیر در توزیع نهاده‌های دامی منجر به گرانی در بازار شده است

ایسنا/خوزستان نماینده مردم شوشتر و گتوند و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأخیر در دسترسی تولیدکنندگان به نهاده‌های دامی وارداتی از بندر امام خمینی (ره)، گفت: این مشکل گرانی‌هایی را در بازار دام و طیور ایجاد کرده که نیازمند بازنگری فوری در زنجیره توزیع و حمایت از تولیدکنندگان است.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد سادات ابراهیمی یکشنبه ۲۳ شهریور در جریان سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس به استان خوزستان و نشست با تشکل‌ها، اتحادیه‌ها و فعالان بخش کشاورزی، اظهار کرد: مطالبات مردمی درباره گرانی‌های اخیر در حوزه دام و طیور و مشکلات دسترسی به نهاده‌های دامی، ما را بر آن داشت تا با رصد میدانی و نظارت دقیق، به این مسائل ورود کنیم.

وی با اشاره به نقش نظارتی مجلس افزود: پیش‌تر جلسه‌ای میدانی در بندر امام خمینی (ره) برگزار شد که بخش قابل توجهی از نهاده‌های دامی به عنوان کالای اساسی از این بندر وارد کشور می‌شود. گزارش مشروح آن جلسه ارائه شده و امروز نیز در سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، نشستی با حضور معاونان وزیر جهاد کشاورزی، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی و مسئولان استانی برگزار کردیم.

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تأخیر در دسترسی تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و دامی به نهاده‌ها از مهم‌ترین چالش‌ها است، اظهار کرد: بخش قابل توجهی از نهاده‌های دامی از بندر امام وارد می‌شود، اما این نهاده‌ها بموقع به دست تولیدکنندگان نمی‌رسد. این تاخیر، گرانی‌هایی را در بازار دام و طیور ایجاد کرده که باید با تدابیر فوری رفع شود.

وی به مشکلات مالی تشکل‌ها اشاره کرد و گفت: تعاونی‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد به دلیل ضعف مالی، توان مقابله با تورم فزاینده و افزایش چندبرابری قیمت نهاده‌های دامی را ندارند. این وضعیت نیازمند بازنگری در سیاست‌های حمایتی و تقویت بنیه مالی این تشکل‌هاست تا بتوانند نیازهای تولیدکنندگان را به‌موقع تامین کنند.

ضرورت اجرای قوانین مغفول‌مانده

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به قوانین برنامه‌های ششم و هفتم توسعه افزود: برخی قوانین و مقررات در این برنامه‌ها پیش‌بینی شده است اما به دلایل مختلف اجرا نشده‌اند. وظیفه کمیسیون کشاورزی است که با نظارت دقیق، اجرای این قوانین را پیگیری کند تا مشکلات تولیدکنندگان برطرف شود.

سادات ابراهیمی تأکید کرد: مشکلات مطرح‌شده توسط تشکل‌ها و اتحادیه‌های مردم‌نهاد در این نشست مکتوب شده و قرار است در جلسه‌ای با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و سایر نهادهای مرتبط در کمیسیون کشاورزی بررسی شود.

وی یادآور شد: مجلس به دنبال یافتن راهکارهای قانونی در حوزه بازار و تقویت واحدهای تولیدی است و در مواردی که نیاز به منابع مالی است، تلاش می‌کنیم این منابع تامین شود تا مشکلات تولیدکنندگان حل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha