• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404062313828
  • خبرنگار : 71951

فرماندار پیشوا:

خبرنگاران بازوی راست مدیران در انجام مأموریت‌ها هستند

خبرنگاران بازوی راست مدیران در انجام مأموریت‌ها هستند

ایسنا/تهران فرماندار پیشوا با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس عملکرد مدیران و ایجاد امید در جامعه گفت: خبرنگاران بازوی راست مدیران در انجام مأموریت‌ها هستند و می‌توانند در بیان واقعیت‌ها و انتقال مطالبات مردم نقش مؤثری ایفا کنند.

حمید دانش‌آموز یکشنبه ۲۳ شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اهمیت رسانه‌ها و خبرنگاران اظهار کرد: خبرنگاران بازوی راست مدیران در انجام مأموریت‌ها هستند و نگاه مطالبه‌گرانه آنان می‌تواند در اصلاح امور مؤثر باشد.

وی با مرور کارنامه یک‌ساله فرمانداری پیشوا گفت: در ابتدای سال جاری برای نخستین بار اقدامات مهمی در مدیریت آب و برق انجام شد و با وجود محدودیت‌ها ناچار به اعمال برخی محدودیت‌ها شدیم که از مردم شهرستان عذرخواهی می‌کنیم. کاهش الگوی مصرف انرژی با همکاری مردم تداوم دارد و دولت نیز برنامه‌هایی در زمینه انرژی‌های خورشیدی در دست اقدام دارد.

فرماندار پیشوا با بیان این‌که بسیاری از مشکلات شهرستان ناشی از عقب‌ماندگی‌های گذشته است؛ افزود: تعهدات سنگینی از گذشته در حوزه‌های مختلف از جمله مسکن، ورزش و بهزیستی باقی مانده است و در حال پیگیری برای تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام هستیم.

وی از پیگیری احداث مسکن نهضت ملی مسکن در شهرستان پیشوا خبر داد و گفت: براساس آخرین آمار سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت شهرستان ۲۲۳ هزار نفر است که حدود ۶۰ هزار نفر آنان اتباع خارجی هستند و نیاز جدی به تأمین خدمات و زیرساخت‌ها داریم.

دانش‌آموز ادامه داد: با توجه به کمبود و ناترازی انرژی، پیشنهاد احداث نیروگاه خورشیدی در شهرستان پیشوا ارائه شده و در حال جذب سرمایه‌گذاریم. همچنین احداث زیرگذر در محدوده محمدآباد و پیشوا به دلیل هزینه‌های سنگین (بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برای هر پل) عملاً امکان‌پذیر نیست و در حال بررسی راهکارهای جایگزینیم.

فرماندار پیشوا با اشاره به پروژه‌های بهداشتی و درمانی این شهرستان گفت: پروژه بیمارستان ۹۶ تختخوابی پیشوا در حال حاضر حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم با همکاری وزارت بهداشت تا پایان امسال تکمیل شود. تأمین تجهیزات و نیروی انسانی فاز دوم این پروژه است.

وی اضافه کرد: سیاست دولت جدید بر این است که تصمیم‌ها براساس منابع موجود و پس از بررسی کارشناسی گرفته شود تا مصوبات بدون پشتوانه عملی تصویب نشود.

دانش‌آموز در پایان از خبرنگاران خواست واقعیت‌های شهرستان را منعکس کرده، افزود: سلامت روانی جامعه اهمیت دارد و اطلاع‌رسانی صحیح و به‌موقع می‌تواند امید مردم را تقویت کند. ما نیز از انتقاد سازنده استقبال می‌کنیم و خود را پاسخگو می‌دانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha