• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404062313856
  • خبرنگار : 50604

استاندار گلستان خبر داد

آغاز فرآیند آبگیری سد نرماب در ابتدای مهرماه امسال

آغاز فرآیند آبگیری سد نرماب در ابتدای مهرماه امسال

ایسنا/گلستان استاندار گلستان گفت: پس از ۱۵ سال از شروع ساخت سد نرماب با پیگیری‌های ویژه استاندار گلستان ابتدای مهرماه امسال آبگیری می‌شود.

علی اصغر طهماسبی در جلسه بررسی آخرین وضعیت آبگیری سد نرماب با حضور رئیس کمیته ملی آبگیری سدهای وزارت نیرو گفت: در فروردین امسال قول دادیم که در نیمه دوم سال، به‌ویژه در مهرماه ۱۴۰۴، فرآیند آبگیری سد آغاز شود. با هماهنگی‌های انجام‌شده و رفع نواقص اجرایی، این پروژه برای آغاز فرآیند آبگیری آماده است. 

وی افزود: امیدواریم با سفر رئیس‌ محترم جمهوری به استان گلستان، دستورات لازم برای آبگیری کامل سد صادر شود.

استاندار گلستان با اشاره به تعهدات دولت به مردم منطقه، خاطرنشان کرد: چهار روستای واقع در کاسه سد در انتظار تکمیل این پروژه‌اند. ما متعهدیم که به وعده خود عمل کنیم و با بهره‌برداری از سد نرماب بند سعادت، گامی بزرگ در راستای مدیریت منابع آب، توسعه کشاورزی و تأمین نیازهای مردم منطقه برداریم.

رئیس کمیته ملی آبگیری سدهای وزارت نیرو نیز گفت: با مدیریت شایسته استاندار گلستان عمده نواقص اجرایی سد برطرف شده و بدنه سد از نظر فنی و اجرایی برای شروع فرآیند آبگیری آماده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان در روز یکشنبه ۲۳ شهریور، ایمان‌شعار افزود: دستورالعمل بهره‌برداری توسط مشاوران طرح تدوین شده و فرآیند تملک اراضی و جابه‌جایی‌های لازم نیز در دست اقدام است تا آبگیری بصورت ایمن و مرحله‌ای آغاز شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha