فریدالدین نصریوف امروز سهشنبه ۲۵ شهریور در دیدار با معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار گیلان و مدیران استان که در استانداری برگزار شد، ضمن تشکر از میزبانی گیلان در برگزاری این جلسه اظهار کرد: با سفر به گیلان اطلاعات بسیار زیادی در مورد استان و ظرفیتهای موجود به دست آوردیم.
وی با بیان اینکه دو کشور ایران و ازبکستان از کشورهای دوست هستند، افزود: سال گذشته بیش از ۵۰۰ میلیون دلار روابط تجاری با ایران داشتیم، بعد از سفر رئیسجمهور جمهوری ازبکستان به ایران و دیدار با رئیس جمهور این کشور، رئیسجمهور ازبکستان تصمیم گرفت که میزان تجارت دو کشور را به دو میلیون دلار افزایش دهند.
سفیر جمهوری ازبکستان با بیان اینکه باید روابط دو کشور را افزایش دهیم، گفت: امروز هیئت بزرگی از کشور ازبکستان شامل رئیس هیئت مدیره اتحادیه صنعت ابریشم، معاون صنعت ابریشم ازبکستان، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان، مدیر وزارت سرمایهگذاری و تجارت جمهوری، کارشناس ارشد اداره توسعه دامداری و طیور وزارت جهاد کشاورزی ازبکستان همراه ما هستند.
فریدالدین نصریوف با بیان اینکه هدف ما از سفر به گیلان توسعه تجارت و افزایش سرمایهگذاری است، تصریح کرد: مهمترین هدف این سفر بحث توسعه در صنعت ابریشم است که امیدواریم شرکتهای شما با ازبکستان همکاری کنند زیرا پتانسیل بسیار بالایی در این زمینه وجود دارد.
وی در پایان گفت: در راستای این سفر کارگروه مشترکی بین گیلان و ازبکستان در خصوص صنعت ابریشم برای توسعه تبادلات تجاری شکل میگیرد.
انتهای پیام
نظرات