• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404062515259
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

«شاه است حسین(ع)»؛ روایتی تازه از پیوند زائران پاکستانی با سیدالشهداء

«شاه است حسین(ع)»؛ روایتی تازه از پیوند زائران پاکستانی با سیدالشهداء

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان، گفت: از «شاه است حسین(ع)» در زاهدان رونمایی شد.

مصطفی سیاسر عصر امروز ۲۵ شهریور در مراسم برگزاری از رونمایی این کتاب افزود: این آیین با مشارکت نهاد کتابخانه‌های عمومی استان و همچنین سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.

وی بیان کرد: کتاب «شاه است حسین(ع)» به همت حوزه هنری و با چشم‌انداز روایت فرهنگی سیستان و بلوچستان منتشر خواهد شد؛ استانی که یکی از جلوه‌های ویژه فرهنگی آن، میزبانی از زائرین پاکستانی اربعین حسینی است.

سیاسر در ادامه افزود: این اثر پس از کتاب «پاک‌سِتان» دومین کتاب حوزه هنری با موضوع اربعین محسوب می‌شود که به روایت فرهنگ زیارت پاکستانی‌ها و میزان عشق و ارادت آنان به امام حسین(ع) پرداخته است؛ عشقی که مظهر پیوند و وحدت مسلمانان است.

در این کتاب همچنین قصه‌ها و روایت‌هایی از زائران پاکستانی گردآوری شده که شور و شوق آن‌ها به سیدالشهداء را در قیاس با سایر ملت‌های مسلمان، به‌وضوح نمایان می‌سازد.

وی خاطرنشان کرد: «شاه است حسین(ع)» دومین اثر علیرضا میرشکار، نویسنده و پژوهشگر بومی سیستان و بلوچستان است. او طی دو سال پژوهش و انجام مصاحبه‌های میدانی با زائران پاکستانی، پنجاه روایت و قصه را گرد هم آورده و در قالب این کتاب به رشته تحریر در آورده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha