• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404062615445
  • خبرنگار : 50163

فرماندهی انتظامی شهرستان خرم‌دره:

والدین فقط از سرویس‌های مجاز مدارس استفاده کنند

والدین فقط از سرویس‌های مجاز مدارس استفاده کنند
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان فرماندهی انتظامی شهرستان خرم‌دره گفت: در آستانه بازگشایی مدارس یکی از هشدارهای جدی به والدین این است که از سرویس‌های غیرمجاز برای دانش‌آموزان استفاده نکنند.

سرهنگ علیرضا مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نزدیکی ایام بازگشایی مدارس، اظهار کرد: با آغاز سال‌تحصیلی جدید، بار دیگر شاهد افزایش تردد دانش‌آموزان در سطح شهر و همچنین افزایش حجم ترافیک در ساعات ابتدایی صبح و پایان مدارس هستیم. پلیس از هم‌اکنون تدابیر ویژه‌ای را برای مدیریت ترافیک و تأمین امنیت دانش‌آموزان در نظر گرفته است.

وی افزود: از رانندگان انتظار داریم در اطراف مدارس با صبر و حوصله بیشتری رانندگی کنند، از توقف دوبله و پارک مقابل درب مدارس خودداری کرده و همواره سرعت مطمئنه را رعایت کنند. متأسفانه کوچکترین بی‌احتیاطی می‌تواند حادثه‌ای ناگوار برای فرزندانمان رقم بزند.

مقدم با اشاره به نقش والدین، تصریح کرد: از خانواده‌ها می‌خواهیم آموزش‌های لازم را به فرزندان خود بدهند؛ از جمله استفاده از خط‌کشی یا پل عابرپیاده و پرهیز از دویدن در خیابان. همچنین توصیه می‌کنیم والدین تنها از سرویس‌های مجاز مدارس استفاده کنند و از سپردن دانش‌آموزان به خودروهای غیرمجاز جداً خودداری کنند.

فرماندهی انتظامی شهرستان خرمدره در ادامه بیان کرد: به دانش‌آموزان نیز یادآور می‌شویم که مراقب وسایل شخصی خود باشند، در مسیر مدرسه با افراد ناشناس گفت‌وگو نکنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک بلافاصله موضوع را به بزرگترها یا پلیس اطلاع دهند.

او در خصوص تمهیدات پلیس در این ایام، تصریح کرد: پلیس به صورت جدی با تخلفات رانندگان سرویس مدارس برخورد خواهد کرد و در عین حال حضور مأموران در اطراف مراکز آموزشی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی افزایش یافته است.

مقدم خاطرنشان کرد: تأمین امنیت و آرامش دانش‌آموزان بدون همکاری مردم امکان‌پذیر نیست. از همه شهروندان تقاضا داریم با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و گزارش موارد مشکوک از طریق شماره ۱۱۰، پلیس را در خدمت‌رسانی بهتر یاری کنند. هدف ما این است که سال تحصیلی جدید در فضایی امن، آرام و پرنشاط آغاز شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha