اسکندری در گفت وگو با ایسنا، افزود: در این مدت، بازرسان دامپزشکی ضمن پایش مستمر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، برای ۱۰۶ واحد قصابی تذکر صادر کردند، ۳۸ واحد متخلف پلمب و ۲۲ پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی شد. همچنین در حوزه عرضه طیور زنده، ۳۸۵ واحد عرضهکننده تذکر دریافت کردند و ۲۵ واحد پلمب شدند.
وی با بیان اینکه کشتار دام باید صرفاً در کشتارگاههای صنعتی و بهداشتی انجام شود، افزود: کشتار غیرمجاز و عرضه گوشت فاقد مهر ولیبل بهداشتی دامپزشکی، ریسک انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب مالت، تب کریمهکنگو و سل گاوی را به شدت افزایش میدهد.
اسکندری ادامه داد: تمامی قصابیها موظف هستند گوشتهای تأیید شده دامپزشکی را عرضه کنند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه گوشت فاقد لیبل یا کشتار غیرمجاز، پرونده متخلفان بدون اغماض به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.
به گفته سرپرست اداره دامپزشکی زاهدان، گوشتهای معدوم شده از ابتدای سال جاری ۲۱۰۸.۵ کیلوگرم بوده است.
وی با تأکید بر نقش دامپزشکی در تضمین سلامت عمومی خاطرنشان کرد: مصرفکنندگان باید تنها از قصابیهای دارای مهر دامپزشکی خرید کنند و از خرید گوشتهای بدون برچسب و فاقد هویت بهداشتی خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، پرونده متخلفان بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات