• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404062615625
  • خبرنگار : 71675

نبود هارمونی کار دست سپاهان داد/ مشکل تیم نویدکیا چیست؟

نبود هارمونی کار دست سپاهان داد/ مشکل تیم نویدکیا چیست؟

پیشکسوت فوتبال گفت: یکسری از بازیکنان سپاهان باید بدانند در چه تیمی فوتبال بازی می کنند.

به گزارش ایسنا، سپاهان ایران دیشب (سه شنبه) در چارچوب هفته نخست سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا مهمان الحسین اردن بود که با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد.

مهدی سید صالحی پیشکسوت فوتبال در گفت‌وگو با ایسنا درباره شکست این تیم مقابل الحسین اردن در لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: الحسین تیم بسیار خوبی بود و آن‌ها در شش بازی اخیر خود نتایج خوبی کسب کرده‌اند و در جایگاه سوم لیگ اردن قرار دارند. بازیکنان خارجی بسیار خوبی دارد.

او ادامه داد: سپاهان بازی را خوب شروع کرد و نویدکیا نسبت به بازی قبلی تغییراتی را در تیم ایجاد کرده بود. باید بگویم دوندگی تیم حریف نسبت به سپاهان بیشتر بود. الحسین به دنبال ضد حملات بود و با همین تاکتیک به گل هم رسیدند. نیمه دوم بازی دست سپاهان بود اما آن هارمونی و هماهنگی در این تیم دیده نشد. آن‌ها طراحی در حمله نداشتند و بیشتر فقط صاحب توپ بودند. تعویض‌هایی هم که سپاهان انجام داد چاره‌ساز نبود و این تیم شکست خورد.

سید صالحی افزود: نکته مهم این است که یکسری از بازیکنان سپاهان باید بدانند در چه تیمی فوتبال بازی می‌کنند. سخت‌کوشی و تلاش مضاعفی که برخی از بازیکنان سپاهان باید در زمین داشته باشند، در آن‌ها دیده نشد. امیدوارم در بازی‌های بعدی ترکیب تیم محرم ثبات بیشتری پیدا کند و وینگرهای چپ و راست تیم رونده‌تر باشند. سپاهان نیاز به پلی‌میکر دارد تا در بازی‌های آینده شرایط بهتری را تجربه کند.

نتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha