• جمعه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404062816814
  • خبرنگار : 50536

امام جمعه تبریز:

تنها راه آرامش منطقه، ایستادگی در برابر آمریکا و صهیونیسم است

تنها راه آرامش منطقه، ایستادگی در برابر آمریکا و صهیونیسم است

ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه تبریز گفت: تنها راه آرامش مسلمانان و برقراری صلح جهانی در منطقه، ایستادگی قاطع در برابر آمریکا و اخراج آن از منطقه و سپس برچیدن صهیونیسم از روی زمین بوده و مذاکرات چیزی جز توطئه و تله‌های ترامپ نیست.

حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز به نشست اضطراری کشورهای عربی در پی حمله رژیم صهیونیستی به قطر اشاره و اظهار کرد: در این نشست در مقابله با اسرائیل موضع‌گیری خوبی کردند، هرچند بیانیه ضعیف بود اما نفس موضع‌گیری مثبت بود. موضع ما روشن است، امکان ندارد اسرائیل و فلسطین در کنار هم بمانند مگر می‌شود آب و آتش در کنار هم باشند؟ در بیانیه دوم نیز از ترامپ تشکر کردند که باعث صلح و امنیت شده است اما حتماً خودشان هنگام امضا می‌خندیدند.

وی با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس خاطرنشان کرد: پیش از جنگ اخیر، از جنگ هشت‌ساله حرف می‌زدیم، اما جنگ جدید نشان داد که دستاوردهای بزرگی در دفاع مقدس داشته‌ایم. کوته‌بین‌ها فکر می‌کردند ایران توان ایستادگی ندارد، اما ملت ما بهتر از هشت سال دفاع مقدس ایستادگی کردند. اگر دشمنان می‌توانستند، جنگ را هشت سال ادامه می‌دادند، اما در ۱۲ روز با ذلت عقب‌نشینی کردند و گفتند ادامه نمی‌دهند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری اصل خاطرنشان کرد: این نشان‌دهنده قدرت انقلاب اسلامی و انسجام مردم بود. آنها تصور می‌کردند مردم پشت نظام نیستند اما دیدند که اشتباه بزرگی کرده‌اند. مردم ایران هزاران سال است که با ولایت، نماز، حج، عفاف و حجاب عجین هستند و از مسیر ولایت خارج نشده‌اند.

وی با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی گفت: اگر بخواهیم تشنه نمانیم باید در مصرف آب صرفه‌جویی کنیم، اما برخی از ماها اسراف می‌کنیم. من از دولتمردان می‌خواهم بیش از پیش تلاش کنند برای ما خوشایند نیست که کشوری با نفت، گاز و امکانات فراوان و با وجود سرمایه‌گذاران و ثروتمندان، با مشکل قطعی آب و برق روبه‌رو شود. زمستان از راه می‌رسد، باید فکری به حال مردم شود و تسهیلاتی فراهم گردد تا سرمایه‌گذاران پای کار بیایند و مشکلات برطرف شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به آغاز سال تحصیلی از اول مهر افزود: در کشور ۱۶ میلیون دانش‌آموز و ۳.۵ میلیون دانشجو داریم که رسیدگی به آنها کاری بزرگ است. اگر فرصت تربیت آنان از دست برود، دیگر کاری از دستمان برنمی‌آید. نوجوانان و جوانان باید عرق مذهبی، عرق ملی و هویت دینی بیاموزند و مسئولیت اولیه در این زمینه بر عهده آموزش‌وپرورش و سپس دانشگاه‌هاست. اصل بار تربیت بر دوش معلمان و دبیران است، چراکه کودکان مستقیماً با آنها در ارتباط‌اند.

امام جمعه تبریز ادامه داد: تمام دین و کشور یعنی معلم، اگر برنامه‌ریزی درست برای آنان انجام شود و تربیت مناسبی برای نسل آینده در نظر گرفته شود، بسیاری از مشکلات کشور برطرف خواهد شد. ضمن تقدیر و تشکر از معلمان خواهش می‌کنم حتی اگر حق‌الزحمه کمی می‌گیرید، بدانید که پس از پیامبران و اولیا هیچ‌کس ارزشمندتر از معلم برای بشریت نیست. هیچ قشری محبوب‌تر از معلمان نیست و بشریت در برابر آنان سر تعظیم فرود می‌آورد، با دانش‌آموزان همچون فرزندان خود با محبت رفتار کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha