• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404062917206
  • خبرنگار : 50229

سرپرست اداره کل شیلات خوزستان تاکید کرد

ضرورت تکمیل زنجیره تولید و راه‌اندازی بازارچه آبزیان در شوشتر

ضرورت تکمیل زنجیره تولید و راه‌اندازی بازارچه آبزیان در شوشتر

ایسنا/خوزستان سرپرست اداره کل شیلات خوزستان با بیان اینکه شوشتر از مناطق پیشرو در صنعت آبزی‌پروری استان است، بر ضرورت تکمیل زنجیره تولید آبزیان، ایجاد بازارچه عرضه، استفاده از روش‌های نوین پرورش و افزایش سرانه مصرف آبزیان تأکید کرد.

سید شریف موسوی امروز ۲۹ شهریور در حاشیه بازدید از طرح‌های آبزی‌پروری شهرستان شوشتر با اشاره به ظرفیت‌های شوشتر در حوزه تولید آبزیان اظهار کرد: این شهرستان با برخورداری از ۳ هزار هکتار سطح زیر کشت، ۲۱۶ مزرعه پرورش ماهی و تولید سالانه بیش از ۱۸ هزار تن ماهی گرمابی، یکی از مناطق پیشرو در صنعت آبزی‌پروری استان است و پیشگامان پرورش ماهی خوزستان در این منطقه فعالیت داشته‌اند.

وی افزود: تکمیل زنجیره تولید و احداث بازارچه عرضه آبزیان در شوشتر ضروری است و در حوزه صادرات نیز با معرفی گونه‌های جدید پرورشی، بازارهای متعددی شناسایی خواهد شد.

موسوی همچنین محدودیت منابع آبی را یکی از مشکلات جدی آبزی‌پروران دانست و بیان کرد: به‌کارگیری روش‌های نوین آبزی‌پروری و استفاده از تکنولوژی روز دنیا می‌تواند ضمن مدیریت منابع، به افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفیت تولید کمک کند.

سرپرست شیلات خوزستان بر افزایش سرانه مصرف آبزیان با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها به عنوان راهکاری برای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد و گفت: هماهنگی و همکاری بیشتر اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط، نقش مهمی در رفع مشکلات موجود و توسعه صنعت خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha