سید شریف موسوی امروز ۲۹ شهریور در حاشیه بازدید از طرحهای آبزیپروری شهرستان شوشتر با اشاره به ظرفیتهای شوشتر در حوزه تولید آبزیان اظهار کرد: این شهرستان با برخورداری از ۳ هزار هکتار سطح زیر کشت، ۲۱۶ مزرعه پرورش ماهی و تولید سالانه بیش از ۱۸ هزار تن ماهی گرمابی، یکی از مناطق پیشرو در صنعت آبزیپروری استان است و پیشگامان پرورش ماهی خوزستان در این منطقه فعالیت داشتهاند.
وی افزود: تکمیل زنجیره تولید و احداث بازارچه عرضه آبزیان در شوشتر ضروری است و در حوزه صادرات نیز با معرفی گونههای جدید پرورشی، بازارهای متعددی شناسایی خواهد شد.
موسوی همچنین محدودیت منابع آبی را یکی از مشکلات جدی آبزیپروران دانست و بیان کرد: بهکارگیری روشهای نوین آبزیپروری و استفاده از تکنولوژی روز دنیا میتواند ضمن مدیریت منابع، به افزایش بهرهوری و ارتقای کیفیت تولید کمک کند.
سرپرست شیلات خوزستان بر افزایش سرانه مصرف آبزیان با بهرهگیری از ظرفیت رسانهها به عنوان راهکاری برای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد و گفت: هماهنگی و همکاری بیشتر اتحادیهها و تشکلهای مرتبط، نقش مهمی در رفع مشکلات موجود و توسعه صنعت خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات