مصطفی وحیدزاده در حاشیه مراسم انتخاب شرکتهای برتر این گروه صنعتی، درباره آخرین وضعیت تراکتورسازی گفت: حال تراکتورسازی به همت تکتک کارکنان خوب است و روند تولید و توسعه در این شرکت همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون پنج تیم خارجی جهت ایجاد همکاری مشترک بین ایران و کشور متبوعشان بهواسطه تراکتورسازی در این شرکت و در شهر تبریز مستقر هستند، گفت: بهزودی خبرهای خوشی از طرحهای توسعه و خطوط تولید جدید تراکتورسازی در خارج از کشور به هموطنان عزیز خواهیم داد.
وی ضمن یادآوری وضعیت حاکم بر تمامی بخشهای کشور بخصوص اقتصاد و صنعت در شرایط کنونی اظهار کرد: تراکتورسازی استراتژیهای بازاری را همسو با نیاز و درخواست متقاضی برنامهریزی میکند و هیچ مشکلی در روند تولید و عرضه ندارد و مهمتر اینکه استراتژی ۵۰*۵۰ که از چهار سال پیش استارت زده شده، دقیقاً برای همین روزها و شرایط برنامهریزی شده بود.
به گزارش ایسنا به نقل از راوبط عمومی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در روز شنبه ۲۹ شهریور، در پایان این مراسم از شرکتهای برتر تقدیر شد.
انتهای پیام
نظرات