• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404062917395
  • خبرنگار : 50181

نماینده کرمانشاه در مجلس:

برگزار نشدن جلسات شورای شهر کرمانشاه خیانت به مردم است

برگزار نشدن جلسات شورای شهر کرمانشاه خیانت به مردم است

ایسنا/کرمانشاه نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از فرصت‌سوزی که در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه صورت می‌گیرد، گفت: برگزار نشدن جلسات شورای شهر، خیانت در حق مردم کرمانشاه است.

فضل‌الله رنجبر در جلسه روز شنبه ۲۹ شهریور، شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه با بیان اینکه شهر کرمانشاه راس و قلب توسعه استان است، اظهار کرد: شهر کرمانشاه نه تنها عمده جمعیت استان را در خود جا داده، بلکه میزبان جمعیت مهمان از نقاط دیگر استان نیز هست که به صورت روزانه در سطح شهر تردد دارند. به علاوه در طرح آمایش سرزمینی، کرمانشاه به عنوان مرکز ارائه خدمات به غرب کشور دیده شده است.

وی با بیان اینکه کرمانشاه بدون داشتن جاذبه‌های شهری و خدمات مختلف نمی‌تواند به جایگاه واقعی خود برسد و پاسخگوی نیازهای مردم باشد، ادامه داد: در برخی از زمینه‌های حوزه شهری دچار مشکل هستیم و شهرداری و شورای شهری باید پاسخگوی فرصت سوزی که در کرمانشاه رخ می‌دهد، باشند.

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، عدم برگزاری جلسات شورای شهر را خیانت به مردم کرمانشاه دانست و افزود: برای تحقق منافع مردم و اینکه استان به جایگاه واقعی خود برسد، باید اعضای شورای شهر در جلسات شرکت کنند.

رنجبر از بلاتکلیفی برخی از پروژه‌های شهری کرمانشاه از جمله ساماندهی رودخانه‌های قره‌سو و چم‌بشیر، فانفار، شهربازی کرمانشاه، پارک جنوب شهر و... انتقاد و خاطرنشان کرد: این وضعیت شهری و تعلل در اجرای پروژه‌ها قابل قبول نیست و دیگر زحمات و خدماتی که در شهر صورت می‌گیرد را زیر سوال می‌برد.

وی خواستار تعیین تکلیف وضعیت برگزاری جلسات شورای شهر شد و گفت: وقت استاندار و مدیران استان طلا است و نباید صرف این اختلافات شود.

فاز دوم واحدهای تولیدی کرمانشاه باید راه‌اندازی شود

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در ادامه از بیکاری به عنوان مهمترین مسئله کرمانشاه یاد کرد که باید در اولویت کار همه مدیران استان خصوصا استاندار کرمانشاه قرار گیرد و افزود: تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته، اما کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه نیازمند یک همت جمعی است.

وی با تاکید بر اینکه بنیه مالی دولت پاسخگوی سرمایه‌گذاری و رفع نیازهای اشتغال نیست و برای کاهش نرخ بیکاری باید به سمت سرمایه‌گذاری از طریق بخش خصوصی برویم، اظهار کرد: برای اینکه سرمایه‌گذار به استان جذب کنیم، نیازمند تسهیلگری در همه زمینه‌ها خصوصا در دستگاه‌ها از بدنه کارشناسی تا مدیریت دستگاه‌ها هستیم.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه یکی دیگر از راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در استان کرمانشاه را راه‌اندازی فاز دوم واحدهای تولیدی و صنعتی در استان دانست و یادآوری کرد: در کرمانشاه واحدهای تولیدی بزرگ و توانمندی داریم که راه‌اندازی فازهای بعدی آنها هم به رونق اقتصادی و هم به اشتغالزایی در استان کمک می‌کند.

مدیران دستگاه‌ها به فکر بودجه ۱۴۰۵ باشند

رنجبر به نزدیک شدن فصل بودجه نیز اشاره کرد و افزود: مدیران دستگاه‌ها باید از هم اکنون به فکر بودجه ۱۴۰۵ باشند و برای پروژه‌های اولویت‌دار خود اعتبار بگیرند.

وی با بیان اینکه برخی از پروژه‌های استان نیازمند اخذ مجوز ماده ۲۳ است، گفت: وقتی برای طرح‌های مختلف استان مجوز ماده ۲۳ بگیریم، دست ما برای گرفتن سهم مناسب از بودجه ۱۴۰۵ پُرتر خواهد بود.

نماینده کرمانشاه همچنین خواستار برگشت بخشی از درآمد حاصل از فعالیت مرزهای استان برای توسعه زیر ساخت‌های مرزی استان شد و گفت: تجارت در کنار کشاورزی، صنعت و گردشگری از ظرفیت‌های مهم کرمانشاه است و باید زیرساخت‌های مرزی استان برای توسعه تجارت  ارتقا باید.

چندی است جلسات شورای شهر کرمانشاه به علت دودستگی اعضا و عدم حضور چند تن از شوراییان در جلسه انتخاب هیات رییسه، تشکیل نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۲:۵۸

ایشان که بیش از هر مسولی دیگری از وضعیت اسفناک شورای شهر کرمانشاه مطلع هستند