ابراهیم شیرانی با اشاره به پیشبینی برداشت ۵۲ هزار تن انگور از سطح ۴۷۷۰ هکتار تاکستانهای این استان، گفت: برداشت انگور تقریباً از دهه سوم شهریور شروع شده و بسته به شرایط منطقه تا اواخر مهر ادامه دارد. عمده ارقام انگور کشتشده در استان، رقم عسگری است که به عنوان تازه خوری مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این، ارقام جایگزینی مانند بیدانه سفید و قرمز قزوین، صاحبی، شانه رشه و ترکمن نیز توسط بهرهبرداران کشت میشوند.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: حدود ۸۰ درصد از انگور تولیدی به صورت تازه خوری در داخل استان و استانهای همجوار مانند اصفهان، تهران، خوزستان و استانهای جنوبی مصرف و صادر میشود.
وی با اشاره به صنایع فرآوری انگور در استان، بیان کرد: کارخانه انگور گهرو حدود ۱۰ درصد از انگور تولیدی را برای تولید کنسانتره انگور مصرف میکند و بخشی از آن نیز توسط کشاورزان محلی تبدیل به شیره و کشمش میشود، اما عمده تولید به صورت تازه خوری به بازار عرضه میشود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در روز یکشنبه ۳۰ شهریور، شیرانی تلاش برای شناسایی و جایگزینی ارقام زودرس انگور و حمایت از صنایع فرآوری این محصول، را از جمله برنامههای سازمان جهاد کشاورزی استان به منظور بهبود وضعیت تولید و بازار انگور در استان دانست.
انتهای پیام
نظرات