• دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404063118618
  • خبرنگار : 50622

در گفت و گو با رئیس دانشگاه پیام نور البرز مطرح شد

ارتقای زیرساخت‌های دانشگاه پیام نور البرز برای سال تحصیلی جدید

ارتقای زیرساخت‌های دانشگاه پیام نور البرز برای سال تحصیلی جدید

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز با تشریح مهم‌ترین اقدامات این دانشگاه برای شروع سال تحصیلی جدید گفت: با هدف بهبود کیفیت تدریس و توسعه آموزش‌های نوین و انعطاف‌پذیر، زیرساخت‌های آموزش مجازی و سیستم مدیریت یادگیری این دانشگاه ارتقا می‌یابد.

حمید سعیدیان در گفت‌وگو با ایسنا درباره برنامه‌های دانشگاه پیام نور برای ارتقای کیفیت آموزشی بیان کرد: یکی از موارد مورد توجه این دانشگاه، ارتقای سطح علمی دانشجویان و اساتید و نیز فراهم کردن زمینه رقابت‌پذیری فارغ‌التحصیلان در بازار کار است. برای این منظور توسعه دوره‌های توانمندسازی اعضای هیئت علمی و استفاده از روش‌های نوین تدریس به صورت ترکیبی حضوری و آنلاین در اولویت برنامه‌های این دانشگاه قرار دارد.

وی افزود: همچنین بازنگری و توسعه رشته‌ها متناسب با نیاز بازار کار موضوعی است که در این راستا انتظار داریم مسئولان استانی از این دانشگاه حمایت کنند. ارتقای زیرساخت‌های آموزش مجازی و سیستم مدیریت یادگیری یکی دیگر از برنامه‌های پیش روی این دانشگاه است که با هدف بهبود کیفیت تدریس و دسترسی دانشجویان به منابع آموزشی مدنظر قرار گرفته تا از این طریق بستر مناسبی برای توسعه آموزش‌های نوین و انعطاف‌پذیر فراهم شود.

سعیدیان با اشاره به توسعه زیرساخت‌های الکترونیکی دانشگاه افزود: با توجه به ضرورت ارتقای کیفیت آموزشی و رفع نیازهای فناورانه، پهنای باند اینترنت دانشگاه در راستای تقویت زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی از ۳۰ مگابایت به ۱۰۰ مگابایت افزایش یافته است.

وی ادامه داد: به‌منظور افزایش رفاه دانشجویان و اساتید، فضاهای آموزشی و پژوهشی از جمله تجهیز اتاق اساتید، کلاس‌ها، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها برای شروع سال تحصیلی آماده‌سازی شده است. همچنین تجهیزات موردنیاز آموزشی از قبیل اینترنت پرسرعت فیبرنوری و ویدئو پروژکتورها راه‌اندازی و تأمین شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز ادامه داد: به‌روزرسانی سامانه‌های آموزش الکترونیکی و ثبت‌نام اینترنتی و پورتال دانشگاه، هماهنگی و آماده‌سازی جهت برگزاری جلسات توجیهی برای دانشجویان جدیدالورود و هماهنگی با اساتید برای شروع به‌موقع کلاس‌ها از جمله اقداماتی است که برای آغاز سال تحصیلی صورت گرفته است.

وی درباره وضعیت اعضای هیئت علمی و رفع کمبود نیرو افزود: در صورت نیاز، جذب اعضای هیئت علمی جدید از طریق مراجع ذی‌صلاح قانونی انجام خواهد شد. همچنین استفاده از اساتید مدعو و بازنشسته برای پوشش کمبودها فرصتی مناسب برای بهره‌مندی از تجربه این افراد فرهنگی و علمی است. علاوه بر این با در نظر گرفتن ظرفیت‌های استخدامی، برنامه‌ریزی برای به‌کارگیری نیروهای جوان و متخصص نیز در صورت نیاز صورت خواهد گرفت.

وی با تأکید بر حمایت از ارتقای مرتبه علمی و فرصت‌های مطالعاتی اعضای این دانشگاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر این دانشگاه در رشته‌های علوم پایه و علوم انسانی مانند مدیریت، ریاضی، شیمی، مهندسی پزشکی و حقوق از کادر کامل عضو علمی برخوردار است، اما در رشته‌هایی مانند فنی‌مهندسی، کامپیوتر، هوافضا و مهندسی پزشکی نیاز به جذب عضو علمی داریم.

سعیدیان در پاسخ به اینکه آیا تغییرات یا پروژه‌های عمرانی جدیدی برای بهبود فضای آموزشی انجام شده است، اظهار کرد: این دانشگاه ایجاد مراکز نوآوری (TMC) و ارتباط با صنعت در دانشگاه و قرارداد همکاری با پارک علم و فناوری را دنبال می‌کند. همچنین برای بهبود فضای آموزشی و عمرانی دانشگاه، طرحی تدوین شده که بخش‌های اولیه آن از ابتدای سال انجام شده و در ادامه نیز سایر بخش‌های طرح با یاری خداوند به پایان خواهد رسید.

وی در اشاره به اقدامات رفاهی دانشجویی گفت: برای کاهش دغدغه‌های مالی دانشجویان، پرداخت وام شهریه و امکان پرداخت شهریه به‌صورت اقساط در سامانه پرداخت دانشگاه فراهم شده است. همچنین دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه پیام نور از تخفیف بالای ۲۵ درصد شهریه برخوردار هستند.

سعیدیان در ادامه به اختصاص صندوق حمایتی اشاره کرد و گفت: برای دانشجویان کم‌بضاعت نیز از طریق خیرین مرتبط با دانشگاه و کارمندان، یک صندوق حمایتی اختصاص یافته و کمک‌های مالی برای پرداخت شهریه در نظر گرفته شده است تا هیچ دانشجوی علاقه‌مند به تحصیل به دلیل مشکلات مالی از تحصیل باز نماند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز با اشاره به اهمیت ارتقای نشاط و مشارکت اجتماعی دانشجویان گفت: دانشگاه همواره تلاش می‌کند محیط علم و دانش محیطی آرام و پرنشاط باشد تا دانشجویان با شور و نشاط آغازگر یک جهاد علمی در سال تحصیلی جدید باشند.

وی افزود: برای این منظور، برگزاری مراسم توجیهی و استقبال از دانشجویان جدید و همچنین برگزاری مراسم در مناسبت‌های مختلف از جمله روز دانشجو و اعیاد مذهبی با مشارکت دانشجویان از اهم فعالیت‌های این دانشگاه است.

سعیدیان ادامه داد: مسابقات متنوع علمی، آموزشی، ورزشی و هنری با هدف ایجاد نشاط و رقابت سالم در دانشگاه برگزار می‌شود و در کنار آن حمایت از انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و هنری دانشجویی، برگزاری جشنواره‌ها و اردوهای علمی و فرهنگی همچون جشنواره رویش، حرکت، ققنوس، پروین اعتصامی و نشریات با هدف تقویت روحیه نشاط و مشارکت دانشجویان دنبال می‌شود.

وی به توسعه ورزش‌های دانشجویی و مسابقات بین‌دانشگاهی اشاره کرد و گفت: تقویت فعالیت‌های داوطلبانه و اجتماعی باعث افزایش مهارت‌های ارتباطی، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و تجربه علمی دانشجویان می‌شود. بر همین اساس اعزام دانشجویان به مسابقات فرهنگی و ورزشی استانی و کشوری نیز در همین راستا انجام می‌شود.

سعیدیان درباره استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی در دانشگاه اظهار کرد: راه‌اندازی کلاس‌های هوشمند و سامانه‌های LMS و همچنین توسعه آموزش‌های آنلاین و برگزاری آزمون‌های الکترونیکی در این دانشگاه انجام شده است.

وی در ادامه ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش، پیوند بیشتر دانشگاه با صنعت و جامعه و حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و نوآور را از اهداف کلان دانشگاه در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و درباره مهم‌ترین اولویت‌های مدیریتی و آموزشی این دانشگاه گفت: تقویت زیرساخت‌های آموزش حضوری و مجازی، ارتقای رفاه و حمایت از دانشجویان، توسعه پژوهش‌های کاربردی و فناورانه و نیز افزایش شفافیت و بهبود نظام مدیریتی از اولویت‌های مهم مدیریتی و آموزشی این دانشگاه است.

سعیدیان  یادآور شد: علاوه بر این دانشگاه در تلاش است با جذب اعضای علمی با مرتبه علمی بالا، به‌روز کردن مدرسین مدعو و ایجاد رشته‌های تحصیلات تکمیلی و کارشناسی به‌روز و مورد نیاز مردم استان، گامی در جهت ارتقای سطح کیفی و علمی این دانشگاه بردارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha