• دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404063118854
  • خبرنگار : 50673

استاندار هرمزگان:

توزیع بسته‌های تحصیلی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

توزیع بسته‌های تحصیلی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در رزمایش توزیع ۵۲ هزار بسته تحصیلی ویژه دانش‌آموزان نیازمند، تأکید کرد: تأمین ملزومات آموزشی نباید یک اقدام مقطعی باشد بلکه باید به یک فرهنگ عمومی و ماندگار در میان مردم و خیرین تبدیل شود.

آیین رزمایش توزیع ۵۲ هزار بسته تحصیلی برای دانش‌آموزان نیازمند استان هرمزگان، صبح امروز ۳۱ شهریور با حضور محمد آشوری استاندار هرمزگان، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام‌ جمعه بندرعباس، حمید باسره مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)، منوچهر ضیایی مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و شهرستانی، در سالن ورزشی کمیته امداد برگزار شد.  

محمد آشوری تازیانی در این مراسم با قدردانی از مشارکت خیرین و دستگاه‌های اجرایی در اجرای این طرح گفت: تأمین اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطقی که با مشکلات معیشتی یا بعد مسافت روبه‌رو هستند، اقدامی ارزشمند و شایسته است. باید تلاش کنیم تا هیچ استعداد و توان علمی به دلیل ناداری یا کم‌توجهی هدر نرود.  

وی با اشاره به ضرورت استمرار طرح‌های حمایتی برای دانش‌آموزان افزود: مدرسه‌داری تنها ساخت مکان آموزشی نیست بلکه پشتیبانی، هدایت و اداره صحیح مدرسه از اهمیت بالایی برخوردار است. فرهنگ مدرسه‌یاری باید در جامعه نهادینه و به یک گفتمان عمومی تبدیل شود. 

استاندار هرمزگان تأکید کرد: این حرکت، بازتاب نگاه عاقلانه و انسان‌محور انقلاب اسلامی است که بر بهره‌مندی همگانی از حداقل امکانات آموزشی تأکید دارد. امروز با همت دولت، خیرین و نهادهای مردمی می‌توانیم بخشی از دغدغه خانواده‌ها را در مسیر آموزش و پرورش فرزندانشان برطرف کنیم.

گسترش مراکز نیکوکاری، پشتوانه‌ای مردمی برای نظام است  

آیت‌الله محمد عبادی زاده امام جمعه بندرعباس در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای جنگ تحمیلی دوم، آغاز سال تحصیلی را به خانواده‌ها تبریک گفت.   

نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگان با تأکید بر لزوم توسعه شبکه مراکز نیکوکاری در استان، گفت که مشارکت مردمی در حمایت از نیازمندان باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی افزود: هر کار که با اتکای به مردم انجام شود، ماندگار خواهد بود و می‌تواند عقبه‌ای قدرتمند برای دولت و نظام ایجاد کند.  

او با قدردانی از تهیه و توزیع اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان توسط مسئولان استان، اظهار کرد: برخورداری از ملزومات اولیه تحصیل، دغدغه بسیاری از خانواده‌هاست و مشاهده می‌شود برخی حتی توان تهیه لباس مدرسه را ندارند. این اقدام ارزشمند باید به حرکتی فراگیر و مردمی تبدیل شود.

عبادی‌زاده با اشاره به اهمیت گسترش مراکز نیکوکاری افزود: این مراکز زیر نظر کمیته امداد فعالیت می‌کنند و می‌توانند سهم مشارکت مردم را به‌صورت متمرکز مدیریت کنند. وقتی مردم بدانند کمک‌هایشان به دست نیازمندان واقعی می‌رسد، اعتمادشان افزایش یافته و همراهی بیشتری خواهند داشت.

وی ادامه داد: گسترش شبکه نیکوکاری در دل مردم می‌تواند در حوادثی مانند سیل، زلزله، بحران کرونا و حتی در رویدادهایی مانند آغاز سال تحصیلی یا نوروز به‌عنوان عقبه و پشتوانه مردمی دولت و نظام عمل کند. این ظرفیت باید تقویت شود.

نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگان با تأکید بر اصل «تکافل اجتماعی» در اسلام تصریح کرد: هرگاه کاری بر پایه مشارکت مردم انجام شود، ماندگاری و اثرگذاری بیشتری خواهد داشت. امیدواریم با همراهی مسئولان، خیرین و رسانه ملی، این فرهنگ بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.

خبر در حال تکمیل است

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha