• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404070100482
  • خبرنگار : 50355

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه «علوی خلیج فارس» در مشهد

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه «علوی خلیج فارس» در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی همزمان با اول مهر مدرسه ۱۲ کلاسه «علوی خلیج فارس» با حضور مسئولان در منطقه تبادکان مشهد افتتاح و زنگ مهر و مقاومت در این مدرسه نواخته شد.

علی اصغر نخعی راد -نماینده مردم مشهد و کلات- امروز سه‌شنبه اول مهر در آیین افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه «علوی خلیج فارس» ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، با اشاره به اهمیت حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: دولت اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکلات آموزش و پرورش دارد و مجلس نیز همراهی خوبی دارد.

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه« علوی خلیج فارس» در مشهد

 وی افزود: مجمع نمایندگان مشهد اخیرا تفاهم‌نامه‌ای سه جانبه با خیران و سازمان نوسازی مدارس به منظور ساخت تعدادی مدرسه در استان منعقد کردند که با بودجه‌ای که در اختیار نمایندگان قرار می‌گیرد، این مدارس ساخته شود که دغدغه همه ما است و امیدواریم که این تلاش‌ها به نتیجه برسد.

نخعی راد خاطرنشان کرد: تحصیل و علم‌آموزی یک رکن رشد است و همزمان با آن باید به پرورش و مسائل معنوی در دانش‌آموزان نیز توجه شود؛  اگر فقط به یک جنبه رشد توجه شود و از مباحث پرورشی و معنوی غافل شویم نتیجه خوبی نخواهد داشت.

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه« علوی خلیج فارس» در مشهد

 نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: نمونه رشد علم بدون توجه به مسائل معنوی، کشورهای غربی است که در زمینه علمی پیشرفت خوبی دارند اما از همین علم  برعلیه مستضعفان جهان استفاده شده و هر روز در جلو چشم همه، چندصد نفر را می‌کشند و با مخالفان این رویه هم به جرم حمایت از مردم گرفتار فلسطین برخورد می‌کنند.

وی ادامه داد: این نتیجه رشد علم بدون تقوا و تعهد است و دانش‌آموزان و معلمان باید بدانند که رشد علم به  تنهایی کافی نیست و باید با الگوبرداری از افراد موفق برای رشد و تعالی کشور تلاش کرده تا در جهان نمونه باشیم.

بهره‌برداری از ۲۱۳ مدرسه تا پایان مهر ۱۴۰۵

معاون استاندار و فرماندار مشهد  نیز در این مراسم ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید  اظهار کرد: باعث افتخار است که در روز اول مهر در منطقه تبادکان شاهد افتتاح مدرسه باشیم.

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه« علوی خلیج فارس» در مشهد

سیدحسن حسینی افزود: جنگ ایران و عراق خود یک مدرسه بود؛ چراکه این جنگ به معنای واقعی مدرسه شهامت، ایثار و از خودگذشتگی بود و شهدای ما شهادت را برای خود توفیق می‌دانستند، شهادت آرزویشان بود و ما باید همیشه یاد شهدا را گرامی بداریم.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: در جنگ ۱۲ روزه نیز جوانان امروز یا همان نسل زد چیزی از جوانان دهه ۶۰ کم نگذاشتند و همواره آماده دفاع از میهن هستند.

وی ادامه داد: اول مهر آغاز فصل شکوفایی و دانایی است و در آغاز این فصل ما مسئولان باید با خود عهد ببندیم که تعهداتی که درزمینه توسعه عدالت آموزشی داریم را به نحو احسن انجام دهیم.

حسینی تصریح کرد: در مشهد تمهیدات خوبی برای توسعه فضاهای آموزشی اندیشیده شده و از ۷۲۹ مدرسه‌ای که قرار است در سطح استان ساخته شود، ۲۱۳ مدرسه در تعهد ما است؛ برنامه‌ریزی کردیم که با افتتاح هفته‌ای دو یا سه مدرسه به تعهدمان عمل کنیم و این تعهد تا مهر ۱۴۰۵ باید اجرایی شود.

فرماندار مشهد اظهار کرد: اینکه در جمهوری اسلامی بتوانیم توسعه متوازن در حوزه عدالت آموزشی داشته باشیم جزو افتخارات است و دغدغه‌مندی رئیس جمهور در این زمینه کاملا مشهود است.

وی با بیان اینکه در استان به لحاظ خیران ظرفیت‌های خوبی داریم، گفت: نمایندگان در مجلس نیز اهتمام ویژه‌ای به بحث مدرسه‌سازی دارند؛ در بحث نشاندار کردن پروژه‌ها اقدامات خوبی انجام شده است و همه باید دست به دست هم دهیم تا تعهدی که تکلیف ما است به نحو احسن انجام شود.

فرماندار مشهد با اشاره به تلاش‌های زیادی برای افتتاح این مدرسه در اول مهر ، یادآور شد: این مدرسه با ۱۲ کلاس درس، دو هزار متر مربع عرصه و ۱۴۰۰ متر مربع زیربنا از مدارس بزرگ است در ساخت این مدرسه افراد زیادی دخیل بودند از جمله خیر گرانقدر شیخ حسن ایزدجو که زمین آن رافراهم کردند، بنیاد علوی که ۱۶ میلیارد تومان از منابع مالی را تامین کرد و سازمان نوسازی مدارس که بار اصلی ساخت مدارس به دوش آنها است.

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه« علوی خلیج فارس» در مشهد

وی با اشاره به فضای حاکم بر جامعه پس از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد: همبستگی بعد از جنگ ۱۲ روزه بسیار ارزشمند است و باید در جهت حفظ و صیانت از این همبستگی به همه سلایق احترام بگذاریم و قدر این همبستگی را بداینم.

تحویل ۲۷۰ مدرسه در مهر سال جاری

معاون فنی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان نیز ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این مدرسه اظهار کرد: اداره کل نوسازی مدارس با کمک استانداری، آموزش و پرورش و فرمانداری‌ها،  ۷۲۵ مدرسه را تحت نام  نهضت توسعه عدالت آموزشی و به دستور رئیس جمهور آماده می‌کند.

مسلم مصباح افزود: مهر سال جاری ۲۷۰ مدرسه را تحویل می‌دهیم که استان در این زمینه در کشور اول است و هیچ استانی بیشتر از ۱۰۰ مدرسه تحویل نداده است و خراسان رضوی با اختلاف در این زمینه در کشور اول است و این مهم فقط با تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران ما  و همراهی ارگانهای ذی‌ربط میسر و محقق شده است.

تحصیل ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در منطقه تبادکان مشهد

مدیر آموزش و پرورش منطقه تبادکان هم در بخشی از این مراسم اظهار کرد: آغاز سال تحصیلی همواره یادآور اهمیت علم و دانش و اهمیت رشد و بالندگی ایران اسلامی است؛ زنگ مهر نمادی از تلاش، پویایی، امید و حرکت به سوی روشنایی است.

محمدرضا غلامی افزود: اول مهر متقارن شده با هفته دفاع مقدس که  اتفاق خوش‌یمنی است؛ این معنی بزرگی دارد؛ هفته دفاع مقدس یادآور شهامت‌ها و از خودگذشتگی رزمندگان است.

وی خاطرنشان کرد: در دولت جدید، آموزش و پرورش از اولویت‌های مهم دولت است که دغدغه‌مندی آنها قابل تقدیر است و باید قدر آن‌را بدانیم.

غلامی گفت: بالغ بر ۸۵۰۰  فرهنگی در مدیریت آموزش و پرورش تبادکان فعال بوده، حدود ۱۵۰ هزار دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند و بالغ بر ۷۷۰ مدرسه دارای کد آموزشی فعالیت می‌کنند که امیدواریم شاهد نتایج خوب آن باشیم.

مدیر آموزش و پرورش منطقه تبادکان تصریح کرد: این مدرسه با  کمک خیر گرانقدر و تلاش بنیاد علوی و مشارکت سازمان نوسازی مدارس ساخته شده و بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان هزینه داشته است که ۱۶ میلیارد آن توسط بنیاد علوی و ۵ میلیارد آن توسط سازمان نوسازی و تجهیز مدارس تامین شده است.

در پایان این مراسم نیز از دست‌اندرکاران ساخت این مدرسه تقدیر شد.

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه« علوی خلیج فارس» در مشهد

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه« علوی خلیج فارس» در مشهد

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha