• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404070100503
  • خبرنگار : 50605

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان:

رویدادهای فرهنگی، گردشگری اصفهان را رونق می‌بخشد

رویدادهای فرهنگی، گردشگری اصفهان را رونق می‌بخشد

ایسنا/اصفهان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با بیان اینکه 100 رویداد گردشگری در این استان پیش‌بینی شده است گفت: رویدادهای فرهنگی، گردشگری اصفهان را رونق می‌بخشد.

امیر کرم‌زاده، امروز سه‌شنبه یکم مهر در سفر به تیران در آئین رونمایی از پوستر نخستین رویداد گردشگری و پنجمین جشنواره انگور این خطه اظهار کرد: امسال 100 رویداد گردشگری در استان اصفهان برای معرفی ظرفیت‌های این بخش و معرفی هنرمندان صنایع دستی پیش‌بینی شده که بخشی از آن تاکنون برگزار شده است.

وی افزود: این رویدادها به رونق گردشگری استان و همچنین پیشرفت صنعت گردشگری در شهرها می‌انجامد و سرمایه‌گذاری برای اقتصاد هر منطقه محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: این اتفاقات فرهنگی که پیوست رسانه‌ای هم دارد، نقشی بسزایی در رونق گردشگری و معرفی ظرفیت‌های اقتصادی مناطق مختلف استان خواهد داشت.

کرم‌زاده گفت: در هر منطقه متناسب با توانمندی، پتانسیل و قابلیت خود یک رویداد و یا جشنواره پیش‌بینی کرده که  اقتصاد گردشگری، اشتغالزایی و توسعه فرصت‌های سرمایه‌گذاری را رقم می‌زند.

وی با بیان اینکه انتقال و معرفی فرهنگ و آداب و رسوم هر منطقه در رویدادها و جشنواره‌ها انجام می‌شود، تصریح کرد: علاوه بر کارایی فرهنگی، جشنواره‌های گردشگری در ایجاد شادی و نشاط اجتماعی نقش دارد و فرصتی مغتنم برای معرفی نقاط مختلف استان به گردشگران داخلی و خارجی دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان یادآور شد: مردم استان در این رویدادها شرکت کرده و به همین دلیل خاطراتی ماندگار از هر شهر در ذهن خواهند داشت.

رویدادهای فرهنگی، گردشگری اصفهان را رونق می‌بخشد

نخستین رویداد گردشگری تیران تحولی جدی در صنعت گردشگری

محسن دلکرمی، شهردار تیران نیز در این مراسم به برگزاری نخستین رویداد گردشگری و پنجمین جشنواره انگور این خطه اشاره کرد و گفت: این برنامه ۱۲ تا ۱۸ مهر در تیران برگزار خواهد شد.

وی افزود: تیران این دیار کهن و متمدن که شاهراه گردشگری غرب استان اصفهان است، فرصت‌های گردشگری نابی داشته و باید این ظرفیت‌ها معرفی شود.

به گفته شهردار تیران، این رویداد با محوریت مدیریت شهری تدارک و برنامه‌ریزی شده که برگزاری این رویداد فرهنگی، اجتماعی، علمی و اقتصادی با موضوع فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و نمایش قابلیت‌های گردشگری این خطه، توانمندی‌های شهر را به نمایش می‌گذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha