• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۳
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404070100771
  • خبرنگار : 71660

برلین: تروئیکای اروپایی و اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای مهلت چند روزه‌ به ایران دادند

برلین: تروئیکای اروپایی و اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای مهلت چند روزه‌ به ایران دادند

وزارت خارجه آلمان مدعی شد تروئیکای اروپایی و اتحادیه اروپا از ایران خواستند که ظرف چند روز آینده «گام‌های عملی برای رفع نگرانی‌ها پیرامون برنامه هسته‌ای» بردارد.

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه آلمان شامگاه سه‌شنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «سه کشور اروپایی (بریتانیا، فرانسه و آلمان) و اتحادیه اروپا از ایران خواستند که ظرف چند روز آینده، حال اگر نگوییم چند ساعت آینده، گام‌های عملی برای رفع نگرانی‌های دیرینه پیرامون برنامه هسته‌ای خود بردارد.»

وزارت خارجه آلمان در ادامه این پست نوشت: «این گام‌ها شامل از سرگیری مذاکرات مستقیم با ایالات متحده و دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تمام سایت‌های هسته‌ای ایران مطابق با تعهداتش می‌شود.»

این وزارتخانه در پست دیگری در پیرو همین مسئله افزود: «به عنوان تروئیکای اروپایی، ما آماده‌ایم که در صورت لزوم، فرآیند بازگشت تحریم‌ها را تکمیل کنیم اما این به معنای پایان تعامل ما نخواهد بود.»

وزارت امور خارجه آلمان تاکید کرد: «ما همچنان به یافتن یک راه‌حل دیپلماتیک برای برنامه هسته‌ای ایران متعهد خواهیم ماند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha