به گزارش ایسنا، در جهانی که جمعیت رو به رشد است و چالشهای زیستمحیطی، اقتصادی و اجتماعی امنیت غذایی را تهدید میکنند، تضمین دسترسی همگانی به غذای کافی، ایمن و مغذی بیش از پیش اهمیت یافته است.
عباس میراحمدی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با ایسنا در خصوص امنیت غذایی، اظهار کرد: امنیت غذایی به این معناست که هر فرد در هر زمان به غذای کافی، سالم و مغذی دسترسی داشته باشد.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری درباره وضعیت امنیت غذایی در استان اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر و حتی در زمان جنگ ۱۲ روزه نیز وضعیت ذخایر مطلوب بوده است، ما از ذخایر کافی برخوردار هستیم که نیازها را تأمین میکند و سعی کردهایم تا در شرایط غیراضطرار از این ذخایر استفاده نشود.
وی افزود: با توجه به تولید موجود، شرایط به گونهای پیش میرود که بعید است نیاز به استفاده از ذخایر باشد، همچنین، تمام راهبرد خود را بر افزایش ذخایر متمرکز کردهایم.
میراحمدی تصریح کرد: تهدیدات آبوهوایی و خشکسالی اخیر به بخش کشاورزی آسیب رسانده و تولیدات زراعی را با مشکلاتی مواجه کرده است، با این حال، در حوزه باغات توانستهایم خسارات را جبران کنیم، برای این منظور آبرسانی سیار را در دستور کار قرار دادهایم و روشهایی برای افزایش بهرهوری در دستور کار قرار گرفته است.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری درباره مشارکت مردم در موضوع امنیت غذایی، خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی در کنار ارائه خدمات دولتی، بخش خصوصی را نیز وارد روند کار کرده، اقداماتی همچون صدور مجوز برای اجرای طرحها، احداث مجتمعهای دامپروری و ایجاد گلخانهها، همگی زمینهساز مشارکت مردم در بخش کشاورزی بوده است.
انتهای پیام
نظرات