• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404070201063
  • خبرنگار : 50463

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان اعلام کرد

کاهش ۶۳ درصدی بارش‌ها در یزد نسبت به مدت مشابه سال گذشته

کاهش ۶۳ درصدی بارش‌ها در یزد نسبت به مدت مشابه سال گذشته

ایسنا/یزد مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد از کاهش ۶۳ درصدی بارندگی های استان در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

جواد محجوبی در خصوص وضعیت بارش‌های سال آبی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در استان یزد در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در سال آبی گذشته یعنی در بازه زمانی مهر ۱۴۰۳ تا پایان شهریور ۱۴۰۴ میانگین بارش‌های استان به ۵۳.۶ میلی‌متر رسید که نسبت به سال آبی گذشته ۶۲.۹ درصد و نسبت به دوره مشابه بلندمدت ۴۴.۴ درصد کاهش داشته است.

وی افزود:‌ متوسط بارش سالانه بر اساس دوره آماری بلندمدت در استان یزد حدود ۹۴.۴ میلی‌متر است اما در سال آبی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ حدود ۵۵ درصد بارش‌های دوره بلندمدت در استان محقق شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان ادامه داد:‌ همچنین در این مدت متوسط بارش در حوزه آبریز فلات مرکزی که تقریبا تمامی مساحت استان را در این حوزه قرار دارد ۹۱.۵ میلی‌متر بوده که بارش در این حوزه نسبت به سال آبی گذشته ۴۰ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۴۴ درصد کاهش داشته است.  

محجوبی گفت:‌ میانگین بارش سال آبی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در شهر یزد نیز ۲۹.۴ میلی‌متر بوده است که بارش یزد نسبت به سال آبی گذشته ۷۴.۴ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۴۶ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد:‌ بیشترین بارش سال آبی در شهرستان تفت به میزان حدود ۱۲۸.۱ میلی‌متر ثبت شده است که در این شهرستان نیز بارش‌ها نسبت به سال آبی گذشته حدود ۵۴.۸ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۳۵.۴ درصد کمتر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان افزود:‌ کمترین بارش سال آبی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در شهرستان ابرکوه به میزان ۲۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال آبی گذشته ۷۲.۹ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۵۹ درصد کاهش داشته است.

محجوبی در پایان گفت: در تمامی ایستگاه آب و هواشناسی شرکت آب منطقه‌ای یزد کاهش بارش در سال آبی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ نسبت به سال آبی قبل از آن به ثبت رسیده که بیشترین بارش مربوط به ایستگاه کرخنگان با ۲۱۵.۶ میلیمتر و کمترین آن مربوط به ایستگاه عقدا با ۱۳.۸میلی متر است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha