• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404070201151
  • منبع : سازمان شهرداری‌ها

مدیرکل دفتر اقتصادی سازمان شهرداری‌ها اعلام کرد

تأمین مالی ۳۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی شهرداری‌ها از محل فروش اوراق مشارکت

تأمین مالی ۳۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی شهرداری‌ها از محل فروش اوراق مشارکت

مدیرکل دفتر اقتصادی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از تأمین مالی شهرداری‌های کشور به میزان ۳۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از محل فروش اوراق مشارکت خبر داد و گفت: این منابع به توسعه قطار شهری، اتوبوسرانی، مدیریت پسماند و زیرساخت‌های شهری اختصاص یافته است.

به گزارش ایسنا، حسن کبیرزاده نائینی با اعلام این خبر افزود: براساس جزء (۱) و (۲) بند (ب) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، اعتبار ۴۲ هزار میلیارد تومانی برای شهرداری‌ها پیش‌بینی شده بود که شامل ۳۰ هزار میلیارد تومان با تضمین ۵۰ درصدی دولت و ۱۲ هزار میلیارد تومان با تضمین کامل شهرداری‌ها بود.

وی افزود: پس از تعیین سهم هر شهرداری و صدور تضمین‌نامه‌های دولت در روزهای پایانی سال گذشته، شهرداری‌ها با انتخاب بانک عامل، بخشی از اوراق را در همان زمان منتشر و فروش آن‌ها را آغاز کردند تا امکان جذب کامل اعتبار در سال ۱۴۰۴ فراهم شود.

مدیرکل دفتر اقتصادی، سرمایه‌گذاری و خدمات مالی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ادامه داد: با حمایت‌های معاون وزیر و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و همراهی بانک مرکزی و بانک‌های عامل، مشکلات در مسیر انتشار اوراق مرتفع شد و تا پایان شهریورماه امسال، شهرداری‌ها موفق به فروش جمعاً ۳۴۶ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت شدند.

کبیرزاده نائینی تصریح کرد: از این مبلغ، ۲۶۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به طرح‌های قطار شهری، ۷۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به توسعه اتوبوسرانی، پنج هزار میلیارد ریال به مدیریت پسماند و دو هزار میلیارد ریال به زیرساخت‌های شهری اختصاص یافت. 

وی افزود: ۲۹۹ هزار میلیارد ریال از اوراق با تضمین بازپرداخت ۵۰ درصدی دولت و ۴۷ هزار میلیارد ریال با تضمین کامل شهرداری‌ها به فروش رسید.

به گفته مدیرکل دفتر اقتصادی، سرمایه‌گذاری و خدمات مالی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ، ۲۸ شهرداری کشور از جمله تهران، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز، کرج، اهواز، قم، کرمانشاه، همدان، زنجان، رشت، نیشابور، بناب، بجنورد، بیرجند، قزوین، اراک، شهرکرد، مراغه، عجب‌شیر، اردبیل، یاسوج، طرقبه، گنبدکاووس، قائم‌شهر، کاشان و رفسنجان موفق به انتشار و فروش اوراق مشارکت شدند.

وی در پایان از تلاش شهرداری‌ها، سازمان برنامه‌وبودجه، بانک مرکزی، بانک‌های عامل و معاونان و دفاتر تخصصی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در فرآیند انتشار این اوراق قدردانی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha