• جمعه / ۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404070402344
  • خبرنگار : 50187

نماینده ولی فقیه در استان کرمان:

باید در گفتمان و عمل مثل دفاع مقدس ۱۲ روزه کنار هم بایستیم

باید در گفتمان و عمل مثل دفاع مقدس ۱۲ روزه کنار هم بایستیم

ایسنا/کرمان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب درباره انسجام ملی، گفت: هم در گفتمان و هم در عمل مثل دفاع مقدس ۱۲ روزه باید کنار هم بایستیم و جبهه واحد علیه دشمن تشکیل دهیم؛ در این زمینه صدای واحد، دل همراه و عمل برگرفته از توده‌های مردم لازم است.

حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز(چهارم مهر)  اظهار کرد: رعایت تقوا حق خداوند بر گردن ماست و باید به این حق الهی توجه کنیم و به آن جامه عمل بپوشانیم.

وی با اشاره به مبحث تربیت دینی بیان کرد: انبیاء الهی از طرف خداوند ماموریت پیدا کردند تا تربیت الهی و تربیت دینی را در جامعه توسعه بدهند. تربیت به عنوان یک الگویی نه فقط در جامعه اسلامی، جوامع دیگر هم تحت تاثیر آن قرار می‌گیرد.

علیدادی سلیمانی بیان کرد: در قرآن کریم، انبیا الگوی جامعه بشری معرفی و به خصوص به الگو بودن حضرت ابراهیم و حضرت محمد صلی الله علیهما تصریح شده چراکه ایشان علاوه بر الگو بودن، در جامعه الگوسازی نیز کردند.

امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه مسیر دیگری که انبیا جلوی روی بشر برای تربیت داشتند، تکریم شخصیت بود؛ گفت: در نگاه دینی انسان محترم و ذات آدمی مورد تکریم است و تکریم، جنبه تربیتی بالایی دارد. احترام به شخصیت افراد، دست‌اندازی نکردن به شخصیت دیگران و آبروی مردم و ... باید رعایت و حفظ شود و  همه نسبت به این امر باید توجه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه انجام هر عملی، هر رفتار و گفتاری شایسته نیست از فرد سر بزند، اظهار کرد: باید توجه داشته داشت که انسان در پیشگاه خداوند چقدر عزیز و مورد توجه است. هر فردی در هر موقعیتی باید در راستای حفظ جایگاهی که خداوند به او داده، خوش اخلاقی، فرو بردن خشم و چشم‌پوشی از خطای دیگران را رعایت کند.

علیدادی سلیمانی جدال احسن را روش دیگر انبیاء الهی در تربیت اعلام کرد و به تبیین این موضوع پرداخت و گفت: ما در اعتقادات بر اساس مبانی عمل می‌کنیم و راه تبیین نظرات صحیح اعتقادی، سیاسی و ... نیاز به مباحثه و مناظره دارد که روش انبیاء الهی در این باره، جدال احسن است‌.

وی با بیان اینکه جدال احسن دو محور مهم در نگاه دینی دارد، افزود: اگر گفتگو و اختلاف نظر طبق این دو محور پیروز شد؛ جدال احسن است. خوب حرف زدن همراه با ادب و آرامش، صبر و فصاحت و بلاغت و از سوی دیگر حرف خوب زدن، شرط است. ضمن اینکه در برابر مخالفان و دشمنان هم باید تربیت دینی را رعایت کرد. نماینده ولی فقیه در استان و

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به هفته دفاع مقدس و بزرگداشت شهدا، نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله را به عنوان شخصیت شهیر جهان اسلام و محبوب دل‌ها تسلیت گفت و افزود: او موفق به تثبیت حرکت حزب‌الله در سه محور تربیت مجاهدان بزرگ در جبهه مقاومت؛ بصیرت و دادن آگاهی سیاسی و خدمت به مردم شد ضمن اینکه نقش حاج‌قاسم در این راستا بر کسی پوشیده نیست.

وی به روز سرباز اشاره کرد و با برشمردن ویژگی‌هایی چون فداکاری، شجاعت، اخلاص و بی‌نامی برای این قشر، گفت: سربازان در کمال بی‌نامی و اخلاص، بزرگترین کارها را برای پیشرفت امور انجام می‌دهند لذا حاج‌قاسم وصیت کرد روی سنگ قبر او فقط کلمه سرباز را بنویسند در حالی که عناوین نظامی زیادی وجود دارد.

علیدادی سلیمانی به روز آتش‌نشان و فداکاری این قشر تا پای جان هم اشاره و بیان کرد: روز جهانی سالمند از دیگر مناسبت‌هاست که در نگاه انسانی و دینی موظف به احترام سالمندان هستیم.

 امام جمعه کرمان با اشاره به سالروز شکست حصر آبادان، آن را افتخار بزرگی در تاریخ دانست و در ادامه با اشاره به روز همبستگی با کودکان فلسطین گفت: دنیا بداند انقلاب ما از روز اول در هیچ خونریزی حضور نیافت اما وقتی مورد هجمه قرار گرفتیم با شجاعت تمام ایستادیم و به جریان نفاق و دشمنی‌های بی حد و حصر علیه انقلاب اجازه ندادیم ملت ما را مظلومانه قتل عام کنند.

وی ادامه داد: هر جا مظلومی بود در کنار آن بودیم و با همین آرمان بلند در کنار مردم مظلوم فلسطین ایستادیم و اگر در اول انقلاب چالش بر سر این بود نمایندگی رژیم غاصب را در تهران تعطیل کردیم؛ چالش امروز این است رزمندگان ما در پشت دیوارهای سرزمین اشغالی ایستاده و از مظلوم دفاع می کنند و نگاه، فکر و اندیشه ما در آنجا در حال مقاومت و جهاد است و هرچند آنجا حضور فیزیکی نداریم گفتمان انقلاب جدی است.

علیدادی سلیمانی بیان کرد: اگر روزی سلاح معمولی به ما نمی‌دادند و تحریم می‌کردند، امروز نگران موشک‌های دوربُرد ما و دنبال کم کردن بُرد آنها هستند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به سخنان مهم اخیر رهبر معظم انقلاب با مردم و به دنبال آن سخنرانی قابل احترام و افتخارآمیز رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل؛ آن را قابل تحسین دانست.

وی با بیان اینکه مخاطب بیانات رهبری؛ مردم و مسئولان و خواص در انسجام و همدلی و همراهی هستند؛ گفت: این انسجام اول باید در دلها اتقاق بیفتد. دل‌ها به هم نزدیک و اختلافاتی که دل‌ها را از هم فاصله می‌دهد، کنار گذاشته شود.

علیدادی سلیمانی افزود: هم در گفتمان و هم در عمل مثل دفاع مقدس ۱۲ روزه باید کنار هم بایستیم و جبهه واحد علیه دشمن تشکیل دهیم؛ صدای واحد، دل همراه و عمل برگرفته از توده‌های مردم لازم است که در این صورت به فرمایشات رهبری جامه عمل پوشاندیم و الا بخشی از امر امام جامعه بر زمین است.

امام جمعه کرمان درباره غنی‌سازی اورانیوم نیز فرمایشات رهبری را اتمام حجت بر همه صاحبنظران، اصحاب قلم، صاحبان تریبون  و... دانست و گفت: ما برای غنی‌سازی از کسی اجازه نمی‌گیریم زیرا حق ملت است و سطح آن را ملت و مسئولان ارشد ما مشخص می‌کنند و حتماً برای این حق مسلم با هیچکس معامله نمی‌کنیم؛ حجت بر همه تمام شد.

وی افزود: ملت ما دستاوردهای علمی و مهمی که در راه پرپیچ و خطر پیشِ‌رو، ارزش حیاتی دارد، حتماً حفظ خواهد کرد.

علیدادی سلیمانی درباره موضوع مذاکرات نیز با توجه به فرمایشات رهبری اظهار کرد: در مذاکره همه باید یک صدا داشته باشیم؛ ما اهل مذاکره بی‌فایده، خسارت‌بار و وقت تلف‌کُن نیستیم و برای ما ثابت شده طرف مقابل اهل فریب است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha