محمدناصر کیانفر امروز شنبه پنجم مهر در نشست این اتحادیه اظهار کرد: پالوده و بستنی در شیراز علاوه بر گردشگران، میان مردم شهر نیز جایگاه خاصی دارد و در گردشها و دورهمیهای خانوادگی استفاده میشود که نشان از اهمیت این دسر سنتی در فرهنگ غذایی دارد.
وی افزود: در مبحث گردشگری خوراک که یکی از جاذبههای سفر به شمار میرود، پالوده شیرازی که به ثبت ملی رسیده، از جایگاه ویژهای برخوردار است.
کیانفر با بیان اینکه بستنی و پالوده همچنان از خوراکیهای مقرون به صرفه هستند، گفت: همین موضوع باعث شده است این محصولات در سبد غذایی خانوادهها قرار داشته باشد. علاوه بر آن، تحقیقات علمی نشان میدهد که مصرف بستنی باعث شادی، بهبود عملکرد مغز و کاهش سطح استرس میشود.
رئیس صنف بستنی و پالوده شیراز تصریح کرد: افزایش قیمتها در نرخ جدید اندک بوده و این اقدام با هدف حمایت از مصرفکننده و حفظ مشتری انجام شده است.
وی ادامه داد: حمایت از اعضای صنف و روشن نگه داشتن چراغ واحدهای صنفی با اصالت ایرانی، همواره در اولویت این صنف قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات