• یکشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404070603361
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری خبر داد:

انجام عملیات آبخیزداری در ۱۲ حوضه آبخیز لرستان

انجام عملیات آبخیزداری در ۱۲ حوضه آبخیز لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: با تمهیدات و اقداماتی که انجام شده حتی اگر همان بارش سال ۹۸ در خرم‌آباد رخ دهد مشکل طغیان خرم‌رود را نخواهیم داشت.

شیرزاد نجفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ماموریت‌هایی همچون حفاظت، احیاء، توسعه، بهره‌برداری اراضی ملی برعهده منابع طبیعی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی است.

وی ادامه داد: پس از شهرستان الیگودرز دومین شهرستان جنگلی لرستان، خرم‌آباد است و یکی از نگرانی‌هایی که قبلا در خرم‌آباد داشتیم مساله سیل بود که خرم‌رود با یک بارش ۵۰ میلی‌متری طغیان می‌کرد.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: از سال ۹۷ با دستور رهبر معظم انقلاب از محل صندوق توسعه ملی یک اعتبار خوبی برای موضوع آبخیزداری از استان گرفتیم و یک سری کارهای آبخیزداری و آبخوانداری در شهرستان انجام شده که در کشور بی‌نظیر است.

نجفی بیان کرد: در شمال خرم‌آباد پرسنل منابع طبیعی در بحث پیشگیری از سیل کارهای خوبی در حوضه آبخیزداری انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: یک بند در منطقه ریمله زده شده که بزرگترین بندخاکی استان است که بخش عمده‌ای از آب به سمت خرم‌رود را مهار می‌کند.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری لرستان تصریح کرد: هشت بند بزرگ سنگی ملاتی احداث کردیم با این هدف که آب را با تاخیر وارد خرم‌آباد کنیم و بروز سیلاب جلوگیری شود.

نجفی گفت: قبلا با هر بارندگی در منطقه بسطام آب پس از ۴۵ دقیقه وارد خرم‌رود می‌شد اما با اقدامات آبخیزداری این زمان به ۲.۵ ساعت رسیده است.

وی با بیان اینکه عملیات آبخیزداری در ۱۲ حوضه آبخیز استان انجام شده و یا در حال انجام است، ‌افزود: با تمهیدات و اقداماتی که انجام شده حتی اگر همان بارش سال ۹۸ در خرم‌آباد رخ دهد مشکل طغیان خرم‌رود را نخواهیم داشت.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه تفاهم‌نامه اجرای عملیات آبخیزداری در سطح یک میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی استان طی سه سال با قرارگاه امام حسن مجتبی‌(ع) منعقد شده است، ادامه داد: در جنوب و شمال خرم‌آباد کارهای بزرگی در حوضه آبخیزداری در خرم‌آباد انجام شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha