• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404070704250
  • خبرنگار : 50022

پیش‌بینی کاهش اندک دما در البرز

پیش‌بینی کاهش اندک دما در البرز

ایسنا/البرز مدیرکل هواشناسی البرز گفت: روند دما تا پایان هفته کاهشی است.

کامران حقی‌آبی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: امروز دوشنبه هفتم مهرماه آسمان اکثر مناطق استان صاف تا کمی ابری است. بیشینه دمای هوا در مرکز استان طی امروز و فردا به ۳۱ درجه سانتیگراد خواهد رسید.

حقی‌آبی افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان هفته شاهد آسمانی صاف تا کمی ابری باشیم و روند دما کاهش یابد و از ۳۱ درجه به ۲۷ درجه سانتیگراد برسد.

وی خاطرنشان کرد: طی این مدت دمای هوا در اشتهارد به عنوان گرمترین نقطه استان بین ۳۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نوسان خواهد داشت. دمای هوا در چهارباغ از ۳۴ به ۲۹، در نظرآباد از ۳۲ به ۲۸، در فردیس از ۳۰ به ۲۶، در طالقان از ۲۹ به ۲۵ و در ساوجبلاغ از ۲۷ به ۲۳ درجه سانتیگراد خواهد رسید.

مدیرکل هواشناسی البرز گفت: شب گذشته دیزین با دمای یک و شهرستانک با دمای دو درجه سانتیگراد، سردترین نقاط استان بودند. کمینه دما در کرج هم به ۱۰ درجه سانتیگراد  رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha