• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404070704712
  • منبع : نمایندگی کردستان

افزایش پروازهای سنندج - تهران با شرکت پارس‌ایر

افزایش پروازهای سنندج - تهران با شرکت پارس‌ایر

ایسنا/کردستان با پیگیری‌های استاندار کردستان و در اجرای دستور رئیس‌ جمهوری، روند افزایش پروازهای فرودگاه سنندج در مسیر سنندج - تهران و بالعکس آغاز شد.

نخستین پرواز شرکت پارس‌ایر در این مسیر فردا (سه‌شنبه هشتم مهر) بصورت رفت و برگشت از تهران به سنندج و از سنندج به تهران انجام خواهد شد.

بە گزارش ایسنا و بە نقل از روابط عمومی استانداری کردستان در روز دوشنبه هفتم مهر؛ بر اساس برنامه پروازی، پرواز رفت روز سه‌شنبه رأس ساعت ۰۹:۳۰ صبح از تهران انجام شده و ساعت ۱۰:۳۰ در فرودگاه سنندج به زمین خواهد نشست و پرواز برگشت نیز همان روز ساعت ۱۱:۱۵ از سنندج انجام می‌شود.

طبق توافق میان استانداری کردستان و شرکت پارس‌ایر، این شرکت متعهد شده است تعداد پروازهای خود در مسیر تهران - سنندج - تهران را به تدریج افزایش داده و در صورت استقبال مسافران، آن را به دو پرواز روزانه برساند.

همچنین بر اساس این توافق، استانداری کردستان هزینه صندلی‌های خالی این پروازها را تقبل خواهد کرد تا پایداری و استمرار این پروازها تضمین شود.

افزایش پروازهای شرکت پارس‌ایر

در راستای اجرای توافق صورت گرفته در نشست خردادماه «آرش زره‌تن لهونی»، استاندار کردستان با معاونان وزیر صمت و مدیران شرکت‌ پارس ایر است که با هدف توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوایی استان و رفع بخشی از مشکلات سفر شهروندان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha