• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404070805024
  • خبرنگار : 71129

در بحبوحه تهدیدها، اختیارات امنیتی مادورو گسترش یافت

در بحبوحه تهدیدها، اختیارات امنیتی مادورو گسترش یافت

معاون مادورو اعلام کرد، رئیس‌جمهور ونزوئلا حکمی را امضا کرده که به او در صورت حمله نظامی به کشورش، قدرت و اختیارات نظامی بیشتری می‌دهد.

به گزارش ایسنا، این حکم به «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا اجازه می‌دهد تا نیروهای مسلح را در سراسر این کشور بسیج کرده و به ارتش اختیار کنترل خدمات عمومی و صنعت نفت را می‌دهد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، طبق قانون اساسی ونزوئلا، این اختیارات به مدت ۹۰ روز معتبر خواهد بود و امکان تمدید آن برای ۹۰ روز دیگر نیز وجود دارد.

این حکم در حالی امضا شده که آمریکا ناوگانی از کشتی‌های جنگی خود را در دریای کارائیب مستقر کرده؛ واشنگتن مدعی است که این ناوگان برای مقابله با قاچاق مواد مخدر در این منطقه مستقر شده است.

«دلسی رودریگز» معاون «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا شامگاه دوشنبه در سخنانی اعلام کرد: «مادورو به دلیل تهدید تجاوز از سوی آمریکا، وضعیت اضطراری اعلام کرده است.»

رودریگز به دیپلمات‌های خارجی گفت: «رئیس‌جمهور مادورو فرمانی را امضا کرده است که به او به عنوان رئیس دولت اختیارات ویژه می‌دهد تا در امور دفاعی و امنیتی در مواجهه با شوک خارجی اقدام کند.»

کاراکاس می‌گوید که آمریکا با این نوع تحرکات به دنبال سرنگونی دولت مادورو است. ارتش آمریکا در هفته‌های اخیر چندین قایق را که ادعا می‌کند حامل مواد مخدر غیرقانونی از ونزوئلا بوده‌اند، هدف قرار داده و سرنشینان آنها را کشته است. کارشناسان، قانونی بودن این اقدام را زیر سوال برده‌اند و واشنگتن هم مدرکی در تایید ادعاهایش ارائه نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha