سه‌شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ | ۱۹:۰۱
۱۳ دستگاه ماینر در یک کوره آجرپزی در یزد کشف شد

۱۳ دستگاه ماینر در یک کوره آجرپزی در یزد کشف شد

یزد (ایسنا) - مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد از ضبط ۱۳ دستگاه ماینر قاچاق در کوره آجرپزی خبر داد.

منصور انصاری در تشریح جزئیات این خبر گفت:‌ پرونده قاچاق ۱۳ دستگاه ماینر به همراه پاور و برد ماینر به ارزش پنج میلیارد و ۵۵۱ میلیون ریال در شعبه دوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی یزد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و  را علاوه بر ضبط کالای کشف شده متخلف را به پرداخت پنج میلیارد و ۵۵۱ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی یزد در روز سه‌شنبه هشتم مهر،  منصوری گفت: پرونده این تخلف در اجرای جمع آوری دستگاه های ماینر غیر مجاز و کشف آنها از کوره آجرپزی با گزارش نیروی انتظامی برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی یزد ارسال شد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها