• پنجشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404071006592
  • خبرنگار : 50471

رئیس راهداری خبرداد

اجرای ۳ پروژه مهم راهداری در نهاوند

اجرای ۳ پروژه مهم راهداری در نهاوند

ایسنا/همدان رئیس راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهاوند گفت: امسال سه طرح مهم راه‌سازی با اعتباری افزون‌بر ۴۴۵ میلیارد ریال در شهرستان نهاوند کلنگ‌زنی شده و اجرا خواهد شد.

سیدحسین موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اکیپ‌های مختلف در مناطق مختلف و محورهای مواصلاتی شهرستان نهاوند مشغول تلاش برای اتمام طرح‌های راهداری هستند.

وی تصریح کرد: در هفته دولت امسال کلنگ‌زنی سه طرح مهم راه‌سازی با اعتباری افزون‌بر ۴۴۵ میلیارد ریال در شهرستان انجام شد که با تکمیل آن‌ها بخش زیادی از مشکلات شهرستان در حوزه راه‌ها مرتفع می‌شود.

موسوی افزود: این طرح‌ها شامل بهسازی راه روستایی محمودیه خزل به طول دو کیلومتر با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال، بهسازی راه احمدآباد به طول ۲.۶ کیلومتر با اعتبار ۶۵ میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: همچنین پروژه مهم چهارخطه‌ کردن محور قدیم نهاوند به بروجرد به طول ۲.۷ کیلومتر با اعتبار اولیه ۳۱۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی شد که با بهره‌برداری از آن گامی اساسی در ارتقای ایمنی و تسهیل تردد در این مسیر پرتردد برداشته خواهد شد.

 رئیس راهداری نهاوند به تعدادی از پروژه‌های فعال حوزه راهداری شهرستان اشاره کرد و گفت: اصلاح هندسی تقاطع سه‌راهی فارسبان، اجرای آسفالت در چندین محور روستایی شهرستان، ادامه عملیات تعریض محور سه راهی شهرک، اجرای دال‌های بتنی زهکش زیرگذرهای کفراش و شهرک، اجرای روکش آسفالت کمربندی نهاوند و آماده‌سازی لایه اساسی قسمتی از محور نهاوند به گیان به طول سه کیلومتر به منظور اجرای آسفالت از جمله این طرح‌ها است.

موسوی اضافه کرد: برای تکمیل و بهره‌برداری پروژه‌های فوق ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که حدود ۱۵۰ میلیارد تومان از این اعتبار برای این پروژه‌ها هزینه شده و مابقی اعتبارات نیز به صورت تدریجی از منابع مختلف تزریق خواهند شد.

وی در خصوص پروژه محور نهاوند به فیروزان نیز بیان کرد: قرار بود تا اربعین این محور زیر بار ترافیک برود ولی به دلیل شرایطی که کشور داشت و محدودیتی که در جنگ ۱۲ روزه برای اکیپ‌ها اتفاق افتاد تکمیل این پروژه دچار تأخیر شد.

موسوی یادآور شد: اکیپ‌های اجرایی و فنی با تمام توان در حال کار هستند و امیدواریم که این پروژه به سرانجام برسد و البته احداث دو زیرگذر در این مسیر، علت دیگری در تأخیر اتمام این پروژه بود.

رئیس راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان نهاوند ادامه داد: در شورای فنی استان مصوب شده با عبور از این زیرگذرها مسیرها به صورت مستقیم زیربار ترافیک برود و سپس موضوع زیرگذرها با لحاظ رضایت مالکان مجاور این زیرگذرها انجام شود.

وی تاکید کرد: در حال حاضر اکیپ‌ها در این محور در حال کار هستند و موضوع پل‌ها و زیرسازی و آسفالت در حال انجام است و تا پایان سال و حتی زودتر تا شهر فیروزان زیر بار ترافیک می‌رود.

موسوی تصریح کرد: برای بعد از شهر فیروزان هم حدود ۱۰ کیلومتر از محور به سمت کرمانشاه که مربوط به حوزه شهرستان نهاوند است نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی بیان کرد: امیدواریم با اجرای این پروژه‌ها شاهد کاهش تصادفات جاده‌ای و تأمین ایمنی مسافران باشیم و خدمتی به همشهریان کرده باشیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha