• شنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404071207209
  • خبرنگار : 71129

رشیده طلیب: اسرائیل به صورت غیرقانونی فعالان ناوگان الصمود را گروگان گرفته است

رشیده طلیب: اسرائیل به صورت غیرقانونی فعالان ناوگان الصمود را گروگان گرفته است

یکی از قانونگذاران برجسته آمریکایی با انتقاد شدید از رژیم صهیونیستی بابت بازداشت صدها فعال حامی فلسطین از جمله شهروندان آمریکایی که با ناوگان کمک رسان به غزه موسوم به «الصمود» راهی این باریکه هستند، گفت این اقدامات رژیم صهیونیستی غیرقانونی هستند.

به گزارش ایسنا، «رشیده طلیب» نماینده دموکرات ‌آمریکایی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت:‌ «اسرائیل به صورت غیرقانونی بیش از ۴۵۰ فعال حامی فلسطین در ناوگان جهانی پایداری (الصمود) از جمله ده‌ها شهروند آمریکایی را ربوده است.»

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی ادامه داد: «ما باید خواستار آزادی فوری آنها و حفاظت از آنها در برابر سوءاستفاده و شکنجه در بازداشتگاه‌های اسرائیلی شویم. همین حالا به محاصره و نسل کشی غزه پایان دهید.»

طبق آخرین آمار کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه، یکی از سازمان‌دهندگان اصلی ناوگان جهانی الصمود، رژیم صهیونیستی به ۴۲ کشتی از این ناوگان حمله و آنها را توقیف کرده است.

این اولین باری است که ده‌ها کشتی با هم به سمت غزه حرکت می‌کنند و ۵۳۲ فعال از بیش از ۴۵ کشور در این ناوگان حضور دارند.

اسرائیل ۱۸ سال است که محاصره غزه را ادامه داده است. نزدیک به ۱.۵ میلیون فلسطینی در این منطقه محصور، از جمعیت تقریبا ۲.۴ میلیونی، در بحبوحه آوارگی گسترده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی در سراسر قلمرو فلسطین، بی‌خانمان شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha