• شنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404071207704
  • خبرنگار : 50040

دادستان  کل کشور مطرح کرد

دفاع از ملت توسط دستگاه قضایی در نبرد حقوقی جنگ اخیر

دفاع از ملت توسط دستگاه قضایی در نبرد حقوقی جنگ اخیر

ایسنا/گیلان دادستان کل کشور از پیگیری حقوق ملت در جریان جنگ ۱۲ روزه در عرصه های داخلی و بین المللی خبر داد و بیان کرد: دستگاه قضایی در این نبرد حقوقی مانند نیروهای مسلح از ملت دفاع خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد امروز شنبه ۱۲ مهر در آیین تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان، جامعه اسلامی را دارای مؤلفه های مادی و معنوی دانست که موجب حفظ انسجام و وحدت ملی است و اظهار کرد: اسلام و قرآن و پیامبر(ص) و قبله و اهل بیت(ع) از جمله مؤلفه های معنوی حفظ وحدت و انسجام ملی است.

وی با بیان اینکه ملت ایران در جریان نهضت انقلاب، به ندای حضرت امام(ره) حول محور مؤلفه های معنوی لبیک گفتند، افزود: کشور ما کشوری غنی و ثروتمند است و از نفت و گاز و معادن و منابع طبیعی سرشار بهره برده و سواحل بسیار زیادی را در شمال و جنوب داریم. لذا دشمن به مؤلفه های مادی کشور چشم طمع دارد و با استفاده از فضای مجازی، ابتدا به دنبال از بین بردن غیرت و تعصب دینی و سپس میهن پرستی و وطن دوستی است تا به داشته های ما دست پیدا کند.

دادستان کل کشور با اشاره به برنامه ریزی دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، تصریح کرد: دشمن از چهار سال قبل برای حمله به ایران در ابعاد مختلف برنامه داشت و نیروهای نظامی و اطلاعاتی و امنیتی ما نیز در آماده باش کامل بودند و اصل حمله برای ما مسلم بود، اما با یک دشمن مکار و مزور و فریبکار و غیرقابل اعتماد و بدعهد مواجه هستیم و حین مذاکره، ما را غافلگیر کرد.

حجت الاسلام موحدی آزاد با بیان اینکه رهبر انقلاب به عنوان فرمانده کل قوا در کمتر از ۱۲ ساعت از زمان شروع حمله به کشور، فرماندهی نیروهای مسلح را ترمیم کردند، گفت: به فرموده رهبر انقلاب، آمریکا بدعهد و غیرقابل اعتماد است و مذاکره با آن هیچ منفعتی برای ملت ندارد.

وی با اشاره به قرارداد الجزایر، تاکید کرد: آمریکا تعهد کتبی داده که مستقیم و غیرمستقیم نباید هجمه سیاسی و نظامی علیه ایران داشته باشد، اما در این سال ها با حمایت از تروریست ها، داعش را به جان جبهه مقاومت انداخت و اکنون از اسرائیل پوشالی برای ضربه زدن به نظام اسلامی استفاده می کند. اسرائیل با تبلیغ غرب بزرگ شده، زیرا ثابت کردیم که چیزی از خود ندارد و تنها با کمک امکانات و تجهیزات و تسلیحات آمریکایی سرپاست.

دادستان کل کشور عملیات هفت اکتبرِ گروه کوچکی از نیروهای مقاومت در غزه را یادآور شد و بیان کرد: دو سال است که اسرائیل نتوانسته اسرای خود را پس بگیرد و اگر پشتیبانی آمریکا نبود، قطعا اسرائیل با موشک های ایران مضمحل می شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش، از پیگیری حقوق ملت در جریان جنگ ۱۲ روزه در عرصه های داخلی و بین المللی خبر داد و بیان کرد: بعد از جنگ اخیر، همه قوای کشور، نیرو و روحیه گرفته اند و امور کشور در تمام بخش ها در حال پیگیری است. کلیه مدیران و استانداران و فرمانداران و قضات و فرماندهان نظامی و انتظامی در صحنه و در کنار مردم هستند.

حجت الاسلام موحدی آزاد ضمن قدردانی از دفاع و پشتیبانی مردم از نیروهای مسلح، اضافه کرد: این همراهی مردم با فرزندانشان موجب مایوس شدن دشمن شد، زیرا دشمن به دنبال سوءاستفاده از مطالبات مردم بود، اما آگاهی سیاسی ملت دشمن را ناکام گذاشت.

دادستان کل کشور در ادامه بر اهمیت نظارت بر ضابطین توسط دادستان تاکید کرد و افزود: دادیاران و بازپرسان باید در رسیدگی به پرونده های ارجاعی توسط مامور فراجا توجیه باشند و زمان و مکان و چرایی و چگونگی دستگیری متهم را بدانند تا از تشکیل پرونده بی جهت جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه ضابطین حق ندارند افراد را بدون دلایل و مدارک و شواهد و قراین دستگیر و بازداشت کنند، متذکر شد: نظارت بر زندان و زندانی نیز در دستور کار دادستان قرار گیرد تا مانع جوسازی در زندان ها شویم. زندان های ما برخوردار از درمانگاه و داروخانه و پزشک و دندانپزشک هستند که بهتر از زندان های اغلب کشورهاست لذا در نقل و انتقال زندانیان به بهداری باید مراقبت های لازم را براساس قانون انجام دهیم.

حجت الاسلام موحدی آزاد با بیان اینکه دشمن قوی تر از جنگ نظامی ۱۲ روزه در فضای مجازی کار می کند، گفت: استاندارد کالاها و ایمنی راه ها و مدیریت پسماند و پساب و مدیریت سفرها مورد توجه دادستان قرار گیرد. در ایام سفر باید ظرفیت استان را سنجید تا دچار کمبود نشویم.

وی همچنین از دادستان خواست نظارت بر اجرای وظایف سازمان حفاظت محیط زیست و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی و اجرای احکام قطعی شده داشته باشد و تاکید کرد: نظارت بر مسائل فرهنگی بسیار مهم است و دادستان از مسئولان فرهنگی استان بخواهد تا برنامه ریزی مناسب را داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha