• یکشنبه / ۱۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404071308186
  • خبرنگار : 50260

رئیس اداره منابع طبیعی استان:

ورود دام به مرتع‌های قشلاقی‌ آران‌وبیدگل تا پایان آبان ممنوع است

ورود دام به مرتع‌های قشلاقی‌ آران‌وبیدگل تا پایان آبان ممنوع است

ایسنا/اصفهان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آران‌وبیدگل گفت: ورود دام به مراتع قشلاقی تا پایان آبان ممنوع است و دامداران مراتع باید دارای پروانه معتبر چرای دام و یا سند طرح مرتع‎‌داری باشند.

حمید گل‌آرایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ورود زودهنگام و مازاد بر ظرفیت دام یکی از عوامل مهم تخریب مراتع به‌شمار می‌رود و و هدف از برنامه مدیریت و کنترل کوچ، پیشگیری از ورود و چرای زودهنگام دام و مازاد بر ظرفیت در مراتع است.

وی افزود: رعایت زمان مناسب بهره‌برداری از مرتع‌‎ها نقش مؤثری در حفاظت از این منابع و بهبود معیشت مرتع‌داران دارد، بنابراین رعایت قانون توسط بهره‌برداران مراتع، ضروری است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آران و بیدگل بیان کرد: به استناد تبصره ۲ ماده ۴۷ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، ورود دام بدون پروانه مرتعداری و یا زودتر از موعد مقرر تخلف است.

گل‌آرایی گفت: متخلفان، طبق قانون مورد پیگیری قرار گرفته و باید ۲۰ درصد متوسط ارزش واحد دامی حدود ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در هر روز برای هر واحد دامی به‌عنوان جریمه و پرداخت خسارت کنند.

وی افزود: مراتع این شهرستان ۳۸۶ هزار هکتار مساحت دارد که ۳۲۰ بهره بردار در ۷۶ مرتع از آن استفاده می‌کنند که ۷۰ مرتع قشلاقی، پنج مرتع ییلاقی و یک مرتع هم میان‌بند است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha