۱۴۰۴-۰۷-۱۴ | ۱۲:۵۷
کلاهبرداری سایبری با چاشنی سهام عدالت/لینک آلوده را باز نکنید

کلاهبرداری سایبری با چاشنی سهام عدالت/لینک آلوده را باز نکنید

البرز (ایسنا) - رئیس پلیس فتا البرز با اشاره به ترفندهای مختلف متخلفان سایبری در فضای مجازی و پیامکی به کاربران هشدار داد و گفت: کاربران پیامک‌های مشکوک درباره سهام عدالت را باز نکنند.

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس البرز در روز دوشنبه ۱۴ مهر، سرهنگ رسول جلیلیان اظهار کرد: اکنون کلاهبرداران سایبری با توجه به زمان واریز سود سهام عدالت و فراخور نیازهای جامعه علاوه بر ترفندهای مختلف، اقدام به تبلیغات و ارسال پیام با مضمون ثبت نام و سود سهام عدالت کرده و از کاربران کلاهبرداری می کنند.

وی بیان کرد: کاربران بدون آگاهی وارد لینک‌های آلوده شده درحالی که یک بدافزار بوده و کلاهبرداران با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها اقدام می‌کنند.

سرهنگ جلیلیان گفت: کلاهبرداران سایبری با  ارسال پیامک‌های جعلی تحت این عناوین، سعی در ترغیب افراد به کلیک روی لینک ارسالی کرده و سپس هدایت به درگاه بانکی جعلی می‌کنند.

به گفته وی، سهل انگاری و ناآگاهی کاربران سبب شده کلاهبرداران از این فرصت سوء استفاده کنند. به همین دلیل برداشت غیرمجاز هرروز رو به افزایش است.

این مقام انتظامی تاکید کرد: پیامک‌های سازمانی و رسمی از سرشماره‌های معتبر ارسال می‌شود و کاربران به هیچ عنوان به لینک‌هایی که از طریق سرشماره‌های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.

رئیس پلیس فتا البرز یادآورشد: سایت پلیس فتا مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری است. از خانواده‌ها و عموم مردم می‌خواهیم برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه‌های این سایت بپردازند.

وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها