• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۷
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404071409301
  • منبع : ریاست جمهوری

پزشکیان در دیدار اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس و مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر:

اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد

اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد

رئیس جمهور ، مدیریت تقاضای مواد مخدر و تشدید قوانین و اقدامات بازدارنده قاچاق و توزیع غیرقانونی مواد مخدر را مدلی موفق در کاهش مصرف و جرائم مرتبط با این پدیده در کشورهای مختلف عنوان کرد و افزود : مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیز اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس بندی به اصلاحات قانون مبارزه با مواد مخدر بیافزایند که اجرای این ایده را تضمین کند.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان صبح امروز دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴، در دیداری مشترک با جمعی از اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس و نیز مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر، با اشاره به مباحث مطرح در جلسه گذشته این ستاد در هشتم مرداد امسال، اظهار داشت: نظر بنده در آن جلسه این بود، قانون با محوریت مدیریت تقاضای مواد مخدر به شکلی اصلاح شود که بازار عرضه قاچاق و توزیع خارج از چرخه قانونی مواد مخدر دیگر مشتری نداشته باشد.

رئیس جمهور در توضیح این روش، با اشاره به سابقه پیگیری موضوع و ارائه لایحه‌ای در این زمینه در زمان تصدی وزارت بهداشت افزود: بر اساس طرحی که با مطالعه و بررسی میدانی دقیق چندین مدل موفق در کاهش مصرف و جرائم مرتبط با مواد مخدر در کشورهای مختلف، تهیه شده بود، همه مصرف کنندگان مواد مخدر صرف‌نظر از نوع و شدت مصرف می‌توانند در مراکز قانونی تحت نظر دستگاه مجری تحت پوشش قرار گیرند.

پزشکیان با بیان اینکه در طرف مقابل قوانین و اقدامات بازدارنده قاچاق و توزیع غیرقانونی مواد مخدر تشدید و با جدیت بیشتر اجرا می‌شود، تصریح کرد: به این شکل از یک‌سو مصرف کنندگان مواد مخدر با توجه به امکان دریافت و حتی مصرف امن مواد مورد نیاز، دیگر رغبتی به تهیه آن از بازار غیرقانونی ندارند و قاچاقچیان و توزیع‌کنندگان غیرقانونی نیز از سویی تقریبا با حذف تقاضا و از سوی دیگر با تشدید برخوردها مواجه می‌شوند.

رئیس جمهور در ادامه گفت: این وضعیت هم بازار غیرقانونی توزیع مواد مخدر را جمع‌آوری می‌کند، هم این امکان را فراهم می‌کند که کم و کیف مصرف کنندگان مواد مخدر با دقت احصا شده و وضعیت آنها هم به لحاظ مصرف و هم به لحاظ تبعات اعتیاد تحت نظر و درمان قرار گیرد.

پزشکیان از مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیز اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس خواست که در مدت کوتاهی بندی به اصلاحات قانون مبارزه با مواد مخدر بیافزایند که اجرای این ایده را تضمین کند و خاطرنشان کرد: اطمینان دارم که اجرای چنین طرحی علاوه بر کاهش شدید مصرف مواد مخدر، تبعات و آثار سوء مصرف از جمله سرقت، رانده شدن معتادین از خانواده و جامعه، گسترش خرده‌فروشی مواد میان خود معتادان و نظایر آن، بازداشتی‌ها و زندانیان مواد مخدر را نیز به شدت کاهش خواهد داد.

این جلسه با موضوع دیدار و گفت‌وگوی اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با رئیس جمهور ادامه یافت و دکتر پزشکیان پس از گوش سپردن به دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و مطالبات نمایندگان حاضر،‌ با بیان اینکه به طور جدی به دنبال اصلاح ساختارها با هدف چابک‌سازی دستگاه‌ها هستیم، اظهار کرد: متاسفانه سراغ اصلاح هر دستگاهی که می‌رویم، با توجیهات متنوع و متعدد برای انصراف از اصلاح مواجه می‌شویم؛ لذا نیاز به حمایت و همراهی جدی شما نمایندگان مجلس در این مسیر داریم.

رئیس جمهور با بیان اینکه روا نیست منابعی را که باید صرف بهبود معیشت مردم و اقتصاد کشور شود، صرف پرداخت هزینه‌ها و حقوق کارکنان ساختارهای ناکارآمد و حجیم فعلی کنیم، افزود: عبور از شرایط سخت حاضر فقط در گرو حفظ انسجام، همکاری جدی و هم‌افزایی موثر میان همه اجزای حاکمیت و کشور است؛ اگر می‌خواهیم در مقابل دشمنی‌ها ایستادگی کنیم، باید معیشت مردم را تامین و وضعیت اقتصاد کشور را بهبود بخشیم تا همچنان از پشتیبانی مردم برخوردار باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۴ ۲۱:۵۰

طرح خوبیست کشت خشخاش درداخل کشورخودمان شود دیگر ارزبه طرف افغانستان سرازیرنمیشودکه رقم بالایی هست برای مصراف پزشکی خودمان تولیدمیکنیم هم درآمدزیادی نصیب کشورمیشود

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۴ ۲۳:۴۰

سلام بایدکاری کردمخدرصنعتی ریشه کن شودودرمخدرسنتی زیرنظرمتخصصین ودولت قرارگیردوکارفرهنگی ومراکزترک اعتیادبا امکانات وپزشکان مجرب انجام شود وجامعه ای سالم داشته باشیم درراس مبارزه بامخدرصنعتی باشد

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۱۲:۳۷

داداش الان ۸۰ الی ۸۵ درصد هم صنعتی باز هستند که اگر نیم ساعت بهشون دیر برسه مرده و زنده رو از زیر خاک میکشن بیرون و مخ همشون ردی میده با این ۸۵ درصد اونوقت میخوای چیکار کنی اگر صنعتی حذف بشه ؟ الان بیش از۷۰ درصد مصرف مواد روی شیشه و هرویین صنعتی هست

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۰۱:۱۸

تنها شصت سال به بالا سهمیه تریاک داشته باشند

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۱۵:۴۷

موادصنعتی تمام آنهای که مصرف می‌کنند را از پا در آورده است وهزینه سنگینی بردوش وزارت بهداشت گذاشته است

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۱۶:۲۷

مواد مخدر معضل تمام بلاها وبدبختی هاست اثراتش چه ها کرده جامعه را دریا بید

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۱۷:۲۴

جرا به جایی قرص متادون شربت تریاک نمی دهند؟

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۱۸:۵۶

درود بر شما این طرح عالی و بینظیر هست

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۲۳:۱۰

سلام دکتر عزیز حرف بسیار منطقی هست

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۲۳:۱۷

خیلی عالی رحمت به پدررئیس جمهورآگاه به زمانه به معتادین خصوصآ بالای شصت سال کوپنی بدهند

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۲۳:۵۳

زمانی این طرح اجراشد کارشناسان نظر خودرااعلام نمایند تاببینیم چه اندازه از جرم جنایت مصرف مواد کاسته میشه

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۶ ۰۷:۲۴

شما مواد صنعتی رو ریشه کن کنید.و توجه تون رو مواد سنتی اونهم به سنین بالای ۵۵ سال تعلق بگیره.ببینید چقدر جامعه پاک میشه.مواد صنعتی پدر دختر وپسرهای مردمو درآورده..آمار بگیرید ببینید مواد صنعتی تو جامعه ضرر بیشتری داره یاسنتی؟؟؟؟؟

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۶ ۱۰:۲۷

این طرح خیلی عالی هست

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۶ ۱۱:۴۸

سلام ودرود فراوان ،بر شیر پاک خورده ،جناب آقای پزشکیان عزیز، بسیار بسیار ،طرح هوشمندانه ومدبرانه ای ،ارائه نمودند ،امید است ،انشالله به سرانجام برسد ،خداوند حق تعالی نگهدارتان ،جناب پزشکیان عزیز.

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۶ ۱۶:۲۴

تریاک کشت و به سنین بالا سهمیه‌بندی ‌میکردند

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۸ ۲۱:۲۰

خداوند خیر دنیا و آخرت‌ به جناب‌ دکتر پزشکیان‌‌ عنایت‌ فرماید.....

avatar

خدانشالله کمک کنه فرزندمن هم به دام مواد صنعتی گرفتار شده خدا هرچه زودتر کمک کنه تا ریشه کن بشه ماهم داریم بچه خودمان ازدست میدهیم به خاطر این اعتیاد خانمان سوز خداکمک کنه واقعا جوانان این سرزمین دارن از دست میرم حیف

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۲۰ ۰۳:۲۳

واقعا.مرحبا بااین طرح.بسیار کارآمد.وشاهد.قطع شدن ورودموادمخدرهای صنعتی که معلوم نیست از چه درست شده.وبه رگهای بیماران مواد مخدر تزربق میکنندمیباشیم.وجالب اینجاست دیگر بیماران مواد تحت نظر هستند.وباعث ریزش.قتل.جنایت دزدی.وووومیباشیم.انشالله

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۲۰ ۱۱:۳۹

به نظرم اونهایی که سابقه زیاد در اعتیاد دارن بکشن و‌جوانهایی که تا زه شروع کردن رو‌درمان و‌فکر چاره کنن کسی که چهل ساله اعتیاد داره و‌تمام در و‌نداره خانواده رو‌خرج اعتیاد کرده و آرامش و‌زندگی را گرفته وبتش بمیره تا بقیه اعضا خانواده زندگی کنن