• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404071409327
  • خبرنگار : 71381

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

این بسته خبری به طور خاص به فعالیت‌های دولت و از ساعت ۱۸ روز ۱۳ مهر تا ساعت ۱۸ روز دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴ تعلق دارد. هدف این گزارش، تجمیع و دسته‌بندی اطلاعات و اخبار دقیق مرتبط با اقدامات دولت است تا دسترسی راحت‌تری برای مخاطبان فراهم شود.

به گزارش ایسنا، ‌این بسته به عنوان یک منبع کارآمد و منظم، شامل آخرین اخبار، تصاویر، گزارش‌ها و تحلیل‌ها اعضای دولت می‌باشد. با ما همراه باشید تا از فعالیت‌های دولت مطلع شوید.

گزارش اخبار مرتبط با فعالیت‌های مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته را می‌توانید در این لینک مرور کنید.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

یک تقسیم کار دقیق بین‌المللی برای ضربه زدن به اقتصاد ایران ایجاد شده است

معاون اول رئیس‌جمهور درجلسه ستاد تنظیم بازاربا هشدار نسبت به افزایش عملیات روانی دشمن برای تحت تاثیر قرار دادن اقتصاد کشور، گفت: یک تقسیم کار دقیق بین‌المللی، حساب شده، منظم و سیستماتیک برای ضربه زدن به اقتصاد ایران ایجاد شده است و باید در این زمینه هوشیار بود و ارتباط با مردم را بیشتر کرد.

معضل پسماند ۳ استان شمالی در دولت چهاردهم حل شود/توصیه به رسانه‎ها

محمدرضا عارف همچنین در پنجمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۴ با اشاره به اینکه حفاظت از جنگل‌های زاگرس و جمع‌آوری پسماندهای جنگل‌های شمالی کشور، دو طرح مهم محیط زیستی دولت چهاردهم است، خاطرنشان کرد: باید معضل بیش از سه دهه‌ای پسماند سه استان شمالی کشور که به آسیب‌های غیرقابل جبران به جنگل‌های شمالی منجر شده است، هر چه سریع‌تر در این دولت حل شود.

وی با اشاره به تجربه موفق استان اصفهان در جداسازی پسماند خشک و تر، از صدا و سیما، رسانه‌ها و همچنین نهادهای فرهنگی کشور خواست تا در زمینه جداسازی پسماند خشک و تر از مبدأ بین آحاد جامعه فرهنگ‌سازی کنند.

فناوری‌های نوین، مصرف انرژی را کاهش می‌دهد

عارف در جلسه «ستاد ویژه توسعه فناوری» مهم که با موضوع تاب‌آوری آب برگزار شد، با اشاره به مزایای استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه انرژی از جمله کاهش مصرف و ایجاد ارزش افزوده، بیان کرد: راهبرد دولت در زمینه انرژی این است که منابع حاصل از صرفه جویی در مصرف انرژی در هر دستگاه در اختیار همان دستگاه قرار گیرد تا در زمینه توسعه زیرساخت‌ها هزینه شود.

عارف از سال ۹۵ تاکنون سفری به استان خوزستان نداشته‌ است

در پی انتشار فیلمی در رسانه‌های مجازی مرتبط با معاندین و ادعایی مبنی بر سفر محمدرضا عارف به استان خوزستان، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد: «دکتر عارف از سال ۹۵ تاکنون سفری به استان خوزستان نداشته.خبرسازی جریان معاند درخصوص روایت دروغ و خیال پردازانه از سفر دکتر عارف به خوزستان و درگیری و مسائل دیگر در ادامه خط تخریبی است که متاسفاته از سوی جریان تندرو داخل آغاز و معاندین خارج نشین آن را به گونه ای دیگر ادامه دادند.»

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

حضور وزیر اطلاعات در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین

حجت‌الاسلام و المسلمین سید اسماعیل خطیب در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حاضر شد و گزارشی از تحولات داخلی و خارجی ارائه کرد. اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز نقطه نظرات خود را در موضوعات مختلف بیان کردند.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

واکنش رسمی ایران به طرح آتش‌بس در غزه 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره موضوع طرح آتش‌بس در غزه بیانیه‌ای را منتشر و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با درنظرداشت ابعاد و جنبه‌های خطرناک این طرح، و ضمن هشدار مجدد نسبت به تکرار بدعهدی‌ و کارشکنی‌ رژیم صهیونیستی در عمل به وعده‌ها، به‌ویژه در پرتو طرح‌های توسعه‌طلبانه و نژادپرستانه این رژیم، هرگونه تصمیم گیری در این خصوص را در صلاحیت مردم و مقاومت فلسطین دانسته و از هر تصمیم آنها که متضمن توقف نسل‌کشی فلسطینیان، خروج ارتش اشغالگر صهیونیستی از غزه، احترام به حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین، ورود کمک‌های بشردوستانه و بازسازی غزه باشد، استقبال می‌کند.  

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

 اصرار غرب بر خواسته‌های غیرمنطقی عامل بن‌بست در فرآیندهای دیپلماتیک است

وزیر امور خارجه در نشستی با حضور سفرا و روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک خارجی و سازمان‌های بین‌المللی مقیم، مواضع جمهوری اسلامی ایران راجع به موضوعات سیاست خارجی به‌ویژه موضوع هسته‌ای را تبیین کرد.

وی عملکرد سه کشور اروپایی و آمریکا در اصرار بر خواسته‌های زیاده‌خواهانه و غیرمنطقی را عامل اصلی بن‌بست در فرآیندهای دیپلماتیک توصیف کرد.

گزارش عراقچی به نمایندگان مجلس

سید عباس عراقچی همچنین در دیدار با رئیس و اعضای کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی آخرین تحولات سیاست خارجی کشور را تشریح کرد و نمایندگان ملت را در جریان ابتکارها و تلاش‌های دستگاه دیپلماسی برای صیانت از منافع ملی کشورمان قرار داد.

اخبار دیگر مربوط به وزیر خارجه را در لینک های زیر دنبال کنید.

فرماندهان و سربازان دلاور نیروی انتظامی، حافظ امنیت و آرامش کشور هستند

واکنش عراقچی به پول‌ پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

پیگیر صدور روادید نمایندگان ایران برای قرعه‌کشی جام جهانی هستیم

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

معاون اجرایی رئیس‌جمهور وارد خراسان شمالی شد

معاون اجرایی رئیس جمهور برای حضور در همایش سرمایه‌گذاری در محل کمپ پتروشیمی بجنورد، به خراسان شمالی سفر کرد و قرار است در این سفر علاوه بر اینکه فرصت‌های سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شود، تعدادی مجوز بی نام سرمایه‌گذاری نیز رونمایی شود.

تولید و تصدی‌گری تولید وظیفه دولت نیست

محمدجعفر قائم‌پناه در همایش ملی سرمایه‌گذاری تاکید کرد: تولید و تصدی‌گری تولید متعلق به دولت نیست بنابراین یکی از لازمه‌های رشد کشور حضور سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف است.

دیگر اخبار مربوط به سفر معاون اجرایی رئیس جمهور به خراسان شمالی را در لینک های زیر دنبال کنید.

بهره‌برداری از ۱۶۲ کلاس درس در خراسان شمالی

افتتاح ۱۴ نیروگاه خورشیدی در خراسان شمالی

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

خبر خوش وزیر نفت؛ کشف ذخایر جدید گاز و نفت در کشور

وزیر نفت از کشف ذخایر بزرگ گازی و نفتی میدان «پازن» در جنوب استان فارس خبر داد و گفت: این میدان با ذخیره ۱۰ هزار میلیارد فوت‌مکعب گاز، می‌تواند نقش مهمی در جبران ناترازی انرژی کشور در سال‌های آینده ایفا کند.

محسن پاک‌نژاد با بیان اینکه خدا را شاکرم که امروز می‌توانم خبر خوب ذخایر جدید گاز و نفت را به مردم شریف و عزیزمان اعلام کنم، اظهار کرد: بر اساس اقدام‌های انجام‌شده در حوزه اکتشاف میدان پازن در ناحیه جنوبی استان فارس و در امتداد شمال استان بوشهر ذخایر جدید کشف شده است.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز در کرمانشاه با حضور وزیر آموزش و پرورش

مدرسه ۱۲ کلاسه «عشرت عیوضی» که به همت حشمت‌الله عیوضی خیرمدرسه‌ساز در کرمانشاه ساخته شده، با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد.

وی در جریان سفر به کرمانشاه در آیین افتتاح این مدرسه، از خیرین مدرسه‌ساز که قلب آنها برای کشور و خصوصا دانش‌آموزان می‌تپد، قدردانی کرد و گفت: تا زمانی که دانش‌آموزان در مدارس خیرساز تحصیل کرده و سپس در کشور به خدمت مشغول می‌شوند، زمینه‌ساز ثواب و پاداش برای خیرین هستند.

کمک ۱۸ همتی خیرین به مدرسه‌سازی/ ساماندهی ۲۰۰۰ مدرسه سنگی و کانکسی

علیرضا کاظمی در حاشیه این مراسم، در جمع خبرنگاران از کمک حدود ۱۸ همتی خیرین مدرسه‌ساز از ابتدای امسال تاکنون برای ساخت و ساز مدارس در کشور خبر داد.

وی همچنین از ساماندهی هزار مدرسه سنگی و هزار مدرسه کانکسی در کشور ظرف یکسال اخیر خبر داد که بخشی از آن به همت خیرین محقق شده است.

اجرای ۷۷۰۰ پروژه آموزشی در کشور/ لزوم تقویت هویت ملی و دینی دانش‌آموزان

وزیر آموزش در آیین افتتاح سه هزار و دهمین مدرسه بنیاد برکت در دلفان نیز ضمن تأکید بر توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش در مناطق محروم، از اجرای ۷۷۰۰ پروژه آموزشی در کشور خبر داد.

وی بر اهمیت کیفیت آموزش، توانمندسازی معلمان و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین تأکید کرد و افزود: توسعه عدالت آموزشی، پرورش دانش‌آموزانی با هویت ملی و دینی و توجه ویژه به فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی از اولویت های اصلی آموزش و پرورش و دولت است.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

برای ساخت مسکن در شهرهای کوچک اقدامات خوبی شده است

وزیر راه و شهرسازی در آیین تکریم و معارفه رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان این‌که مهاجرت معکوس با بخشنامه انجام نمی‌شود، گفت: مسکن محرومان اولویت دولت است. در این راستا برای تامین زمین در شهرهای کوچک مشکل چندانی وجود ندارد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اقدامات خوبی درخصوص ساخت مسکن در شهرهای کوچک مقیاس انجام داده است.

فرزانه صادق اظهار کرد: زمانی که بنیاد مسکن در سال ۱۳۵۸ شکل گرفت حکومت به تازگی پا گرفته و خاری در چشم تمام کشورها بود و کشور در شرایط جنگ قرار داشت. در همان سال‌ها بنیادهایی از جمله بنیاد مسکن ایجاد شد؛ چراکه به گفته امام (ره) این انقلاب پابرهنگان بوده و باید به این قشر پاسخگویی انجام شود.  

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

دیدار صالحی با وزرای فرهنگ ۳ کشور/ تاکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جریان سفر به بارسلونا و در حاشیه شرکت در اجلاس موندیا کولت ۲۰۲۵ با وزرای فرهنگ سه کشور مصر، یونان و آذربایجان دیدار و گفت‌وگو و بر گسترش همکاری‌ها تاکید کرد.

امروز همچنین رییس سازمان محیط زیست در پیام درگذشت حمیده توسلی - فعال محیط زیست - را تسلیت گفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha